Čiastočne zrekonštruovaný dom s krásnou záhradou.

Pavlikeni , Bulharsko – ID 14095
52,000 €
Plocha 600 m2
Dispozícia 4+kk
More 245 000 m
Stav K nastěhovanie

Jednoposchodový dom v Pavlikeni. Dom sa nachádza vo východnej časti mesta na asfaltovej ulici s celoročným prístupom. Pozostáva z presklenej vstupnej verandy, chodby, obývacej izby, dvoch spální, kuchyne, kúpeľne s WC a priľahlej čiastočne zapustenej pivnice. Dom má vymenené okná za plastové (PVC) a vykurovanie je riešené lokálnym kúrením na pevné palivo. K dispozícii je aj spoločenská miestnosť (mehana) a kôlňa. Záhrada má rozlohu 600 m², je rovinatá a udržiavaná, s viničom.

Našim klientom ponúkame plnú podporu v každom kroku procesu kúpy nehnuteľnosti v Bulharsku. Od počiatočného vyhľadávania a výberu vhodnej nehnuteľnosti až po finalizáciu transakcie a právne kroky sme pripravení pomôcť vám so všetkým, čo potrebujete. Okrem toho, ak si želáte rekonštruovať alebo renovovať nehnuteľnosť, poskytneme vám potrebnú pomoc a poradenstvo, aby ste svoje predstavy mohli premeniť na skutočnosť. Náš tím je tu na to, aby každý krok tohto procesu prebehol hladko a úspešne.

Región Veliko Tarnovo je krajina, ktorá akoby bola utkaná z podstaty bulharskej duše. Rozprestiera sa medzi kopcami, ktoré sa vlnia ako jemné vlny pod teplým slnkom, a ponúka scenérie, ktoré nielenže zaujmú oko, ale dotknú sa aj srdca.

Veliko Tarnovo, srdce tohto regiónu, je mesto, ktoré rozpráva príbehy o veľkosti a láske, odvahe a vášni. Každý starý kamenný dom, každá úzka ulička akoby šepkala o časoch dávno minulých, keď tu žili králi a kráľovné, keď srdcia horeli plameňom prvej lásky.

Romantika mesta Veliko Tarnovo sa však neobmedzuje len na mesto. Medzi jeho zelenými kopcami a tichými údoliami sa nachádzajú malebné dedinky, v ktorých akoby sa zastavil čas. Tu, medzi vôňami rozkvitnutých kvetov a spevom vtákov, možno nájsť pokoj a samotu, ideálne na vytvorenie nezabudnuteľných chvíľ s milovanou osobou.

Rieky, ktoré sa jemne vinú krajinou, dodávajú krajine pocit harmónie a večnosti. Najmä večer, keď západ slnka všetko zalije zlatým svetlom, sa vody lesknú ako roztavené zlato a odrážajú krásu okolitej prírody.

Tu, v srdci Bulharska, na úpätí Balkánu, je oblasť Velikotarnovo miestom, kde sa uprostred majestátnej prírody a histórie rozvíja láska. Miesto, kde každý západ slnka sľubuje nový začiatok a každé svitanie prináša novú nádej tým, ktorí sa rozhodli hľadať svoje šťastie v tomto čarovnom kúte sveta.

Počet podlaží
1
Dispozícia
4+kk
Plocha
600 m2
Pozemok
600 m2
Úžitková plocha
100 m2
Garáž
Áno
Zastavaná plocha
100 m2
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00