Apartmány s výhľadom na more v dvoch obytných budovách s výťahom v Rafailovići

Rafailovici, Čierna Hora – ID 12581
120,000 €
Plocha 55 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 2/4
More 500 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj apartmány v dvoch obytných budovách s výťahom v Rafailovići. Obe budovy sa nachádzajú len 500 metrov od najbližšej pláže v Rafailovići a najznámejších rybích reštaurácií.

Ponúkame rôzne typy apartmánov:

- Apartmány s jednou spálňou.

- Dvojizbové apartmány.

- Trojizbové apartmány

Obe budovy boli postavené podľa najvyšších stavebných štandardov a z kvalitných materiálov. Pred budovami sa nachádza parkovisko pre obyvateľov. Jedna z budov má malý bazén, ktorý môžu obyvatelia využívať.

Všetky apartmány ponúkajú nádherný výhľad na more, ktorý dodáva pobytu osobitné čaro a pokoj.

Rafailovici je malebná prímorská dedinka neďaleko Budvy, známa svojimi krásnymi plážami a vynikajúcimi rybími reštauráciami. Táto oblasť ponúka pokojné prostredie na oddych, ale zároveň je blízko rušného mestského života. Pláže v Rafailoviciach sú obľúbené pre svoju čistotu a krásu, takže sú ideálne pre rodiny a jednotlivcov, ktorí hľadajú pokojné a malebné miesto na pobyt.

Ak hľadáte nehnuteľnosť, ktorá spĺňa vaše špecifické požiadavky, radi vám pomôžeme nájsť ideálne miesto na bývanie alebo investíciu. Neváhajte nás kontaktovať so svojimi predstavami a my vám ponúkneme tie najlepšie možnosti, ktoré trh ponúka. Či už hľadáte apartmán s výhľadom na more, rodinný dom alebo investičnú príležitosť, sme tu, aby sme vám pomohli nájsť tú pravú.

Podlažie
2
Počet podlaží
4
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
55 m2
Úžitková plocha
53 m2
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00