Apartmán v tichej lokalite v blízkosti mora, Risan

Risan, Čierna Hora – ID 14023
160,000 €
Plocha 89 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 2/4
More 100 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj priestranný apartmán s rozlohou 89 m², ktorý sa nachádza na 2. poschodí bytového domu v pokojnej lokalite v Risane, len 100 metrov od mora. Tento moderný apartmán je ideálny pre tých, ktorí hľadajú kombináciu pohodlia, pokoja a krásneho výhľadu.

Dispozícia apartmánu zahŕňa priestrannú obývaciu izbu spojenú s otvorenou kuchyňou, jednu spálňu, kúpeľňu a dva priestranné balkóny, ktoré poskytujú nádherný výhľad na more a okolité hory Boky Kotorskej. Apartmán je kompletne zariadený, vybavený klimatizáciou a pripravený na okamžité nasťahovanie.

Pozemok domu je strážený, čo zaručuje bezpečnosť a pokoj, a ponúka aj parkovisko a súkromný bazén, kde si môžete užívať slnečné dni. Všetky potrebné služby vrátane obchodov, reštaurácií a kaviarní sú v pešej vzdialenosti.

Risan, ktorý sa nachádza v malebnom zálive Boka Kotorská, je jedným z najstarších a najvýznamnejších miest v oblasti. Mesto sa môže pochváliť bohatou históriou a cennými archeologickými náleziskami, ktoré sú zapísané na zozname UNESCO. Napriek svojmu historickému významu zostáva Risan pokojným prímorským letoviskom, ideálnym na oddych na menších plážach. Celé mesto je obklopené majestátnymi vápencovými útesmi, ktoré poskytujú príjemné prostredie na oddych a aktívnu dovolenku.

Ak hľadáte podobnú nehnuteľnosť alebo máte špecifické požiadavky na svoj vysnívaný dom pri mori, radi vám pomôžeme nájsť ideálne riešenie. Neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií alebo pre dohodnutie obhliadky tohto alebo iných apartmánov v Risane alebo okolí.

Podlažie
2
Počet podlaží
4
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
89 m2
Úžitková plocha
82 m2
Terasa
Áno
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno
Obchod
220 m
Lekár
400 m
Kaviareň
330 m
Reštaurácia
390 m
Bar
410 m
Škola/škôlka
780 m

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00