Apartmán v Sunny Side Spa & Conference - Bečići, Čierna Hora

Becici, Čierna Hora – ID 12546
169,153 €
Plocha 49 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 2/5
More 800 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Sunny Side Spa & Conference je jedinečný komplex v Bečiči v Čiernej Hore, ktorý predstavuje jedinečnú investičnú príležitosť, vyznačujúcu sa luxusným životným štýlom, širokou ponukou zariadení a určitým potenciálom budúceho zhodnotenia. Vďaka vynikajúcej polohe, výnimočnému dizajnu a kvalite výstavby, ako aj infraštruktúre zahŕňajúcej tri recepcie, dva vonkajšie bazény a jeden vnútorný bazén, dve posilňovne, dva turecké kúpele, dve fínske sauny, masážnu miestnosť, práčovňu, konferenčnú miestnosť s kapacitou 50 osôb, coworkingový priestor a detskú herňu, tento komplex ponúka životný štýl s nevídanou noblesou uprostred úchvatnej krásy jadranského pobrežia, ako aj možnosť celoročného prenájmu, ktorý zabezpečí vyššiu návratnosť investície.

Náš komplex je odrazom talianskej kreativity, čiernohorskej krajiny s modernými vymoženosťami, vôňou prírody a chuťou Jadranu. Jedinečnosť a súkromie projektu Sunny Side je výsledkom starostlivého výberu lokality - približne 600 metrov od mora, s krásnym výhľadom na more na jednej strane a úchvatnú horskú krajinu na strane druhej. V tejto lokalite sa spája horský a morský vzduch, vďaka čomu je klíma nielen príjemná, ale aj zdravá. Starostlivo vybraná poloha projektu je ideálna na dovolenku, pretože všetko je v pešej vzdialenosti: z komplexu na pláž za 5 minút a do reštaurácií, obchodov a lekární za 10 minút.

Ubytovanie v tomto rezidenčnom komplexe je porovnateľné s ubytovaním v päťhviezdičkovom hoteli. V komplexe je vždy prítomný personál, ktorý poskytuje čisté uteráky, čistí saunu a bazén a udržiava čistotu v posilňovni. Okrem toho v komplexe platia pravidlá správania, podľa ktorých musia nájomníci rešpektovať nočný pokoj. Bazénové párty a iné nepríjemné momenty, ktoré by mohli ohroziť pohodlie ostatných obyvateľov, sú vylúčené.

Ponúkame aj možnosť zakúpenia skladového priestoru a parkovacieho miesta v podzemnej garáži.

Rezort ponúka všetky podmienky pre vaše pohodlie, a to:

- Tri recepcie otvorené 24 hodín denne, 7 dní v týždni.

- Dva vonkajšie bazény

- Wellness centrum s fínskou saunou a tureckým kúpeľom

- SPA komplex s krytým bazénom, tureckým kúpeľom, fínskou saunou a masážnou miestnosťou

- Dve posilňovne s vybavením na kardio a silový tréning

- Multifunkčná konferenčná/spoločenská miestnosť

- Detské ihrisko

Jedinečná a na čiernohorskom trhu zriedkavá je práve infraštruktúra, ktorú komplex ponúka svojim majiteľom, ako aj služby concierge, ktorý vám zaparkuje vozidlo, pomôže s balíčkami z trhu, udržiava bezpečnosť a čistotu objektu, aby bol váš pobyt alebo pobyt vašich hostí čo najkomfortnejší.

Bečiči je malebné letovisko na jadranskom pobreží Čiernej Hory, známe svojou dlhou piesočnatou plážou, ktorá sa považuje za jednu z najlepších v Európe. Toto letovisko ponúka bohaté možnosti rekreácie vrátane vodných športov, vynikajúcich reštaurácií, kaviarní a obchodov. Blízkosť historického mesta Budva dodáva letovisku ďalšiu príťažlivosť vďaka bohatému kultúrnemu dedičstvu a nočnému životu. Bečići je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú pokojné prostredie s výhľadom na more a zároveň chcú byť blízko mestskej vybavenosti.

Naša realitná kancelária vám ponúka profesionálnu pomoc pri hľadaní ideálnej nehnuteľnosti podľa vašich požiadaviek. Či už hľadáte byt s výhľadom na more, luxusnú vilu alebo investičnú príležitosť, sme tu, aby sme vám pomohli nájsť tú správnu nehnuteľnosť, ktorá bude spĺňať všetky vaše potreby. Kontaktujte nás na individuálnu konzultáciu a my vám radi poskytneme všetky informácie a podporu, ktorú potrebujete pri výbere a kúpe nehnuteľnosti.

Podlažie
2
Počet podlaží
5
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
49 m2
Úžitková plocha
47 m2
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00