Apartmán v novopostavenej budove v krásnej oblasti Dobra Voda

Dobra Voda, Čierna Hora – ID 14205
125,000 €
Plocha 38 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 5/6
More 100 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj úplne nový byt v novostavbe v malebnej oblasti Dobrá Voda, Nišice. Stavba bola dokončená v máji 2023.

Tento byt s rozlohou 38 m² sa nachádza na 5. poschodí šesťposchodovej budovy a má jednu spálňu.

Je kompletne zariadený a vybavený všetkým potrebným na pohodlné bývanie alebo prenájom. K apartmánu patria dve terasy s výhľadom na more, ktoré poskytujú príjemné prostredie na relaxáciu. Celý apartmán je vybavený podlahovým kúrením a video interkomom pre zvýšenie bezpečnosti.

Budova sa nachádza len 100 metrov od mora a ponúka súkromný prístup k vode. Pláž Veliki Pijesak je vzdialená len 10 - 15 minút chôdze po ceste pozdĺž mora. Komplex poskytuje aj parkovacie miesta pre obyvateľov.

Dobrá Voda je obľúbenou lokalitou vďaka krásnej prírode, čistým plážam a pokojnému prostrediu, ktoré je ideálne na relaxáciu. Tento apartmán predstavuje skvelú príležitosť na investíciu alebo pre tých, ktorí hľadajú svoj nový domov v blízkosti mora.

Ak máte špecifické požiadavky na nehnuteľnosť, radi vám pomôžeme nájsť a vybrať ideálny apartmán alebo dom v Dobrej Vode a okolí. Ponúkame profesionálne poradenstvo a pomoc počas celého procesu kúpy nehnuteľnosti, aby sme vám pomohli nájsť váš vysnívaný domov pri mori.

Podlažie
5
Počet podlaží
6
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
38 m2
Úžitková plocha
34 m2
Terasa
Áno
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00