Apartmán s výhľadom na more v Igalu

Igalo, Čierna Hora – ID 14211
99,000 €
Plocha 46 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 3/4
More 400 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj apartmán s výhľadom na more v Igalu s celkovou plochou 46 m², ktorý sa nachádza na treťom poschodí štvorposchodovej budovy bez výťahu.

Dispozícia bytu zahŕňa obývaciu izbu spojenú s kuchyňou, spálňu, kúpeľňu a terasu. Byt je kompletne zariadený a vybavený všetkými domácimi spotrebičmi, takže je pripravený na okamžité nasťahovanie.

Budova sa nachádza len 400 metrov od pláže a promenády. V bezprostrednej blízkosti nájdete reštaurácie, kaviarne a obchody, čo zaručuje pohodlné bývanie so všetkými službami na dosah ruky.

Igalo je obľúbené prímorské mestečko, známe nielen svojimi krásnymi plážami, ale aj kúpeľnými službami, ktoré lákajú turistov z celého sveta. Je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú kombináciu oddychu, kultúrneho života a zdravotnej starostlivosti. Pobrežie Igala ponúka mnoho možností na rekreáciu, od prechádzok po promenáde až po objavovanie okolitých prírodných krás.

Ak hľadáte nehnuteľnosť v tejto oblasti, radi vám pomôžeme nájsť ideálny apartmán alebo dom podľa vašich požiadaviek. Ponúkame profesionálne poradenstvo a pomoc počas celého procesu kúpy nehnuteľnosti, aby sme vám pomohli nájsť váš vysnívaný domov pri mori.

Podlažie
3
Počet podlaží
4
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
46 m2
Úžitková plocha
44 m2
Balkón
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00