Apartmán s panoramatickým výhľadom na more v Dobrej Vode

Dobra Voda, Čierna Hora – ID 14206
130,000 €
Plocha 65 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 2/3
More 150 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Vitajte v týchto úžasných apartmánoch v Dobrej Vode, ideálnej lokalite pre tých, ktorí hľadajú pokoj a ticho.

Apartmány ponúkajú panoramatický výhľad na more, ktorý je skutočne úchvatný. Apartmány s jednou spálňou majú rozlohu od 65,85 do 83,44 m² a sú navrhnuté tak, aby poskytovali maximálny komfort a pohodlie.

Apartmány na druhom poschodí sú navrhnuté ako mezonety, zatiaľ čo na najvyššom poschodí sa nachádzajú priestranné apartmány s obrovskou terasou, ktorá ponúka ešte viac priestoru na relaxáciu a vychutnávanie krásneho výhľadu.

Okrem toho sa plánuje vybudovanie bazéna medzi oboma budovami, ktorý budú môcť využívať obyvatelia domu, čo ešte viac zvyšuje atraktívnosť týchto apartmánov.

Dobrá Voda je idylické miesto s krásnou prírodnou scenériou a čistým morom, ideálne na pokojné bývanie alebo rekreačné využitie. Tieto apartmány predstavujú skvelú príležitosť pre tých, ktorí hľadajú kvalitné a pohodlné bývanie s výhľadom na more.

Ak máte špecifické požiadavky na nehnuteľnosť, radi vám pomôžeme nájsť a vybrať ideálny apartmán alebo dom v Dobrej Vode a okolí. Ponúkame profesionálne poradenstvo a pomoc počas celého procesu kúpy nehnuteľnosti, aby sme vám pomohli nájsť váš vysnívaný domov pri mori.

Podlažie
2
Počet podlaží
3
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
65 m2
Úžitková plocha
62 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00