3+kk, v komplexe Pacific 3, tichá oblasť, Slnečné pobrežie

Sunny Beach, Bulharsko – ID 14746
104,000 €
Plocha 92 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 5/6
More 450 m
Poplatok za služby 10 € za m2/rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame vám krásny zariadený apartmán 3 + kk s celkovou rozlohou 92 m², ktorý sa nachádza na piatom poschodí prestížneho komplexu Pacific 3 na Slnečnom pobreží v Bulharsku. Tento moderný apartmán je ideálny na trvalé bývanie aj na sezónny prenájom.

Dispozícia apartmánu:

Vstupná chodba

Obývacia izba s kuchynským kútom

Dve spálne

Kúpeľňa s WC

Terasa s výhľadom na bazén

Poloha a vybavenie komplexu: Komplex Pacific 3 sa nachádza vo VIP zóne Slnečného pobrežia, na tichom a pokojnom mieste. Pláž je vzdialená len 450 metrov, takže je pohodlne dostupná pešo. Komplex je plne zabezpečený a prístupný len majiteľom a hosťom prostredníctvom čipového systému. Celý komplex je oplotený, čo zaručuje vysokú úroveň súkromia a bezpečnosti.

Vybavenie komplexu Pacific 3:

Bazén s oddychovými zónami

Parkovisko pre obyvateľov

24-hodinová bezpečnostná služba

Zariadenia vhodné na trvalé bývanie a prenájom

Ročný poplatok za údržbu je 10 €/m².

Výhody vlastníctva nehnuteľnosti na Slnečnom pobreží, Bulharsko

Slnečné pobrežie je najväčšie a najznámejšie turistické letovisko na bulharskom pobreží Čierneho mora. Letovisko sa nachádza niekoľko kilometrov severne od Burgasu a môže sa pochváliť vynikajúcimi klimatickými podmienkami, 8 km dlhou piesočnatou plážou s pozvoľným vstupom do mora a bohatou ponukou zariadení pre rodiny s deťmi a mladých ľudí, ktorí hľadajú zábavu a oddych.

Promenádu pozdĺž pláže lemujú kaviarne, reštaurácie a obchody, kde si môžete vychutnať miestnu kuchyňu a nakupovať. Počas letnej sezóny sa tu koná množstvo kultúrnych podujatí, koncertov a festivalov, ktoré zaručujú jedinečnú atmosféru. Na Slnečnom pobreží nájdete aj moderný akvapark Action s množstvom šmykľaviek, tobogánov, bazénov a atrakcií vhodných pre všetky vekové kategórie.

Prečo investovať do nehnuteľnosti od spoločnosti MY PROPERTY BY THE SEA?

Sme špecialisti na bulharský trh s nehnuteľnosťami a ponúkame širokú škálu kvalitných a overených apartmánov a domov v lokalitách ako Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Sveti Vlas, Pomorie a ďalších. Poskytujeme kompletný servis vrátane pomoci pri kúpe, správe nehnuteľností, prenájme a popredajných službách.

Naše výhody:

Kompletná správa nehnuteľností: zabezpečujeme všetko od A po Z, vrátane údržby, upratovania a správy prenájmu.

Lokalita.

Kvalitné a overené ponuky.

Naša spolupráca sa nekončí kúpou nehnuteľnosti, ale pokračuje dlhodobou podporou a pomocou.

Prečo investovať v Bulharsku?

Bulharsko sa stáva čoraz obľúbenejšou destináciou pre zahraničných investorov vďaka priaznivým cenám nehnuteľností a rýchlo rastúcej ekonomike. Priame spojenie s európskymi mestami, stabilný trh a potenciál zisku z rekreačných prenájmov robia z investície do nehnuteľností na Slnečnom pobreží skvelú príležitosť.

Kontaktujte nás pre viac informácií a dohodnite si obhliadku nehnuteľnosti ešte dnes! Sme vám k dispozícii celoročne priamo na mieste v Bulharsku a poskytneme vám kompletný servis pri kúpe a správe vašej novej nehnuteľnosti.

Podlažie
5
Počet podlaží
6
Dispozícia
3+kk
Plocha
92 m2
Úžitková plocha
80.96 m2
Terasa
Áno
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00