3+kk v blízkosti pláže a občianskej vybavenosti, Sveti Konstantin i Elena

Sveti Konstantin i Elena, Bulharsko – ID 14156
175,000 €
Plocha 82 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 3/5
More 650 m
Poplatok za služby 9 € za m2/rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame vám trojizbový apartmán, ktorý sa nachádza v letovisku Sveti Konstantin i Elena, vo vzdialenosti 650 metrov od pláže.

Apartmán sa nachádza na treťom poschodí 5-podlažnej budovy s výťahom a má funkčnú dispozíciu - obývacia izba s kuchynským kútom, dve spálne, kúpeľňa-WC, dve terasy. Jedna zo spální je od obývacej izby oddelená posuvnými dverami a na požiadanie je možné apartmán prerobiť na dvojizbový apartmán s priestrannou obývačkou.

Zastavaná plocha bytu je 70 m2, celková plocha je 82 m2.

Byt je zariadený a vybavený, ihneď k dispozícii na nasťahovanie. Byt je svetlý, s orientáciou na západ.

Budova má kontrolovaný prístup. Na oplotenom pozemku sa nachádza bazén s oddychovou zónou a zeleňou, pred budovou je bezplatné parkovanie.

Apartmán sa nachádza 10 minút jazdy autom od centra Varny a v tesnej blízkosti pláže, zastávok MHD, hypermarketu Lidl, Aquahouse Termal & Beach.

Dom má SVJ a o všetkých rozhodnutiach týkajúcich sa údržby spoločných priestorov sa rozhoduje na valnom zhromaždení vlastníkov nehnuteľností v dome.

Poplatok za údržbu vrátane fondu opráv spoločných priestorov je 120 BGN/mesiac.

Blízkosť prímorského hlavného mesta Bulharska - mesta Varna - poskytuje príležitosť tak na pohodlné celoročné bývanie v blízkosti prímorského mesta s rozvinutou infraštruktúrou, ako aj na letnú dovolenku v príjemnej atmosfére. Výborná voľba na investíciu aj prenájom.

Podlažie
3
Počet podlaží
5
Dispozícia
3+kk
Plocha
82 m2
Úžitková plocha
70 m2
Terasa
Áno
Balkón
Áno
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00