3+kk, nízky poplatok za údržbu, parkovacie miesto, Bansko

Bansko, Bulharsko – ID 13956
110,000 €
Plocha 100 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 2/5
Poplatok za služby 200 € za rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Predstavujeme vám kompletne zrekonštruovaný 3-izbový byt s celkovou rozlohou 100 m2 s novým nábytkom a vlastným parkovacím miestom v podzemnej garáži! Byt sa nachádza na druhom poschodí a pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej obývačky, dvoch samostatných spální, kúpeľne s WC a technickej miestnosti. Z obývacej izby je prístup na terasu s výhľadom na rieku a hory. Jedna zo spální má tiež prístup na terasu. Druhá spálňa má vlastnú terasu. Kúpeľňa je vybavená sprchovacím kútom a toaletou a vedľa nej je samostatná technická miestnosť, v ktorej je nainštalovaný kotol a práčka. Skvelá investičná nehnuteľnosť, ktorú možno využiť na trvalé bývanie, prenájom alebo rekreáciu! Poplatok za údržbu je len 200 € ročne. Vzdialenosť od lanovky je cca 2 km, všetka občianska vybavenosť a zábava sú v pešej dostupnosti

O správu nehnuteľnosti sa postaráme od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých ohľadoch.

Kúpou sa náš vzťah nekončí, ale iba začína.

Tím MNM

Bansko je obľúbenou destináciou, pretože sa nachádza blízko Grécka - len 140 km od Egejského mora.

Zimná turistika

Podľa európskeho prieskumu lyžiarskych stredísk v Európe je Bansko jedným z najobľúbenejších stredísk. Strediská sú rozdelené do šiestich kategórií podľa dĺžky zjazdoviek. S dĺžkou zjazdoviek od 51 do 100 km je Bansko na prvom mieste! Je najlacnejším strediskom v tejto kategórii skúmaných stredísk. 75 km profesionálne upravených a spoľahlivo udržiavaných zjazdoviek, dobrá lyžiarska škola a lyžiarom a snowboardistom k dispozícii lyžiareň.

27 km moderných vysokokapacitných vlekov prepraví hostí rýchlo a pohodlne na zjazdovky, ktoré sú perfektne upravené s bezchybným vybavením.

Lyžiarsky areál má celkom 17 značených tratí s celkovou dĺžkou 65 km, z toho 9 km tvoria lyžiarske cesty. Bansko ponúka jedinečnú možnosť nepretržitého zjazdu v dĺžke 16 km. Posledných 7 km zjazdovky, ktorá spája lyžiarske stredisko s mestom Bansko, je vybavených 40 delami na umelé zasnežovanie a osvetlením na večerné lyžovanie.

Celkový počet vlekov je 23 - sedem sedačiek, z toho dve nové, 6 vlekov a desať detských vlekov. K dispozícii sú nové detské vleky a detská škôlka.

Podlažie
2
Počet podlaží
5
Dispozícia
3+kk
Plocha
100 m2
Úžitková plocha
88 m2
Terasa
Áno
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00