2+kk, tri minúty od lyžiarskeho vleku, perfektne udržiavaný komplex, Bansko

Bansko, Bulharsko – ID 13826
71,500 €
Plocha 78 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 2/5
Zjazdovka 300 m
Poplatok za služby 12 € za m2/rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Predstavujeme vám kompletne zariadený apartmán s 2 spálňami a skvelou polohou, len 3 minúty od lanovky. Apartmán sa nachádza na druhom poschodí luxusného komplexu, celková rozloha je 78 m2, pozostáva z chodby, obývacej izby s kuchynským kútom, spálne, kúpeľne s WC a balkóna.

Komplex je postavený z kvalitných materiálov a celková kvalita výstavby je veľmi vysoká. Je dobre udržiavaný, má upravený a udržiavaný dvor a 24-hodinovú bezpečnostnú službu. V komplexe sa nachádza obchod s potravinami, veľký supermarket, reštaurácie, puby a ďalšie sú vzdialené 200 metrov.

Skvelá investičná nehnuteľnosť, ktorú môžete využiť na trvalé bývanie alebo na prenájom!

Poplatok za údržbu je 12 €/m2 ročne.

O správu nehnuteľnosti sa postaráme od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých ohľadoch.

Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale iba začína.

Tím MNM

A ešte niečo o Bansku:

Bansko sa nachádza v nadmorskej výške 927 metrov, v údolí, kde sa stretávajú tri pohoria - Pirin, Rodopy a Rila.

Na jednej strane Rodopy, na druhej strane Rila s najvyšším vrchom Balkánskeho polostrova Musala (2925 m) a na tretej strane Pirin.

Mesto Bansko je hlavným administratívnym a kultúrno-ekonomickým centrom regiónu.

Nachádza sa 161 km južne od letiska v Sofii a 56 km juhovýchodne od Blagoevgradu, s ktorým má dobré spojenie.

Bansko je obľúbenou destináciou, pretože je blízko Grécka - len 140 km od Egejského mora. 6 km od Banska sa nachádzajú horúce minerálne pramene.

Pretože v Bansku je všetko!

Zimná turistika

Podľa európskeho prieskumu lyžiarskych stredísk v Európe je Bansko jedným z najobľúbenejších stredísk. Strediská sú zaradené do šiestich kategórií podľa dĺžky zjazdoviek. S dĺžkou zjazdoviek od 51 do 100 km je Bansko na prvom mieste! Je najlacnejším strediskom v tejto kategórii spomedzi 400 skúmaných stredísk. Bansko ponúka 75 km profesionálne upravených a spoľahlivo udržiavaných zjazdoviek, dobrú lyžiarsku školu a lyžiarsky obchod, ktorý je k dispozícii lyžiarom a snowboardistom.

Na zjazdovky, ktoré sú perfektne upravené a bezchybne vybavené, prepravuje hostí rýchlo a pohodlne 27 km moderných vysokokapacitných vlekov.

Lyžiarsky areál má celkom 17 značených tratí s celkovou dĺžkou 65 km, z toho 9 km tvoria lyžiarske cesty. Bansko ponúka jedinečnú možnosť nepretržitého zjazdu v dĺžke 16 km. Posledných 7 km zjazdovky, ktorá spája lyžiarske stredisko s mestom Bansko, je vybavených 40 delami na umelé zasnežovanie a osvetlením na večerné lyžovanie.

Celkový počet vlekov je 23 - sedem sedačiek, z toho dve nové, šesť vlekov a desať detských vlekov. K dispozícii je mobilný kolotoč, nové detské vleky a detská škôlka.

Podlažie
2
Počet podlaží
5
Dispozícia
2+kk
Plocha
78 m2
Úžitková plocha
68.64 m2
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00