2+kk s terasou a výhľadom na more, komplex Kaliakria Resort, Kavarna

Kavarna, Bulharsko – ID 14507
82,500 €
Plocha 84 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 4/4
More 600 m
Poplatok za služby 1,090 € za rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj priestranný apartmán 2 + kk s celkovou rozlohou 84 m² na štvrtom poschodí luxusného rezortu Kaliakria, ktorý sa nachádza v prímorskom mestečku Kavarna na severnom pobreží Bulharska. Tento kompletne vybavený a zariadený apartmán s nádherným výhľadom na more je pripravený na okamžité nasťahovanie a ponúka všetko, čo potrebujete na pohodlný pobyt alebo investíciu do nehnuteľnosti na pláži.

Dispozícia apartmánu: Apartmán má priestrannú obývaciu izbu s kuchynským kútom a jedálenským kútom, spálňu, kúpeľňu s WC a veľkú terasu s krásnym výhľadom na more, kde môžete relaxovať. Apartmán je plne vybavený kvalitným nábytkom a spotrebičmi, čo umožňuje okamžité bývanie bez ďalších investícií.

Vybavenie komplexu Kaliakria resort: Tento prémiový rezort ponúka širokú škálu služieb a zariadení vrátane piatich vonkajších bazénov, reštaurácií, baru, recepcie, 24-hodinovej bezpečnostnej služby, udržiavaných záhrad, oddychových zón, detského ihriska a parkoviska. Výborné dopravné spojenie zabezpečujú autobusy a osobné autá.

Vybavenie a poloha. Pláž je vzdialená len 600 metrov, čo vám umožní ľahký prístup k moru a možnosť užívať si vodné športy a plávanie. Ročný poplatok za údržbu je 1090 EUR, čím sa zabezpečuje trvalo vysoký štandard rezortu.

Prečo si kúpiť nehnuteľnosť pri mori od spoločnosti MY PROPERTY BY THE SEA? Naša spoločnosť so sídlom priamo v Bulharsku sa špecializuje na predaj a správu nehnuteľností na bulharskom pobreží v lokalitách ako Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších. Vďaka dlhoročným skúsenostiam ponúkame široký výber osvedčených nehnuteľností, ktoré sú ideálne na investíciu, ako aj na vlastné bývanie. Poskytujeme kompletný servis od kúpy nehnuteľnosti, cez jej správu až po popredajný servis. Môžete sa na nás spoľahnúť v každej fáze, náš vzťah s klientmi nekončí predajom, ale pokračuje našimi nadštandardnými službami.

Kavarna - ideálne miesto pre vašu investíciu Kavarna je malebné mesto na severnom pobreží Bulharska, známe svojou bohatou históriou, čistými plážami a prírodnými krásami. Ponúka pokojné prostredie, ideálne pre rodiny s deťmi alebo pre tých, ktorí hľadajú oddych mimo preplnených turistických letovísk. Mesto je známe aj svojimi kultúrnymi podujatiami a festivalmi, ktoré mu dodávajú živú atmosféru. V okolí sa nachádzajú skvelé reštaurácie, kaviarne a mnoho možností na trávenie voľného času.

Prečo investovať do nehnuteľnosti na pláži v Bulharsku? Bulharsko sa stáva čoraz atraktívnejšou destináciou pre investície do nehnuteľností, najmä vďaka nízkym životným nákladom, priaznivému podnebiu a neustále sa rozvíjajúcej infraštruktúre. Investícia do nehnuteľnosti v Bulharsku je nielen skvelým spôsobom, ako si vychutnať krásy Čierneho mora, ale aj ako si zabezpečiť dlhodobé zhodnotenie svojich peňazí.

Kontaktujte nás ešte dnes, aby sme vám pomohli nájsť ideálnu nehnuteľnosť na pobreží!

Podlažie
4
Počet podlaží
4
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
84 m2
Úžitková plocha
73.2 m2
Terasa
Áno
Bazén
5 bazénov
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
1 km
Lekár
5 km
Kaviareň
5 km
Reštaurácia
60 m
Bar
770 m
Škola/škôlka
5 km

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00