2-izbový apartmán s výhľadom na bazén, luxusný komplex, Sweet Home 2, Slnečné pobrežie

Sunny Beach, Bulharsko – ID 14441
90,500 €
Plocha 64 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 2/6
More 600 m
Poplatok za služby 18 € za m2/rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame vám na predaj krásny 2-izbový apartmán v obľúbenom letovisku Slnečné pobrežie v Bulharsku. Tento apartmán sa nachádza na druhom poschodí šesťposchodovej budovy a jeho celková rozloha je 64 m². Apartmán je v súkromnom vlastníctve a je okamžite k dispozícii.

K apartmánu patrí priestranný balkón, ktorý poskytuje ideálne miesto na relax s krásnym výhľadom. Interiér bytu je vkusne zariadený a ponúka všetok komfort pre príjemné bývanie. Dispozícia zahŕňa obývaciu izbu s kuchynským kútom, útulnú spálňu a kúpeľňu s WC a balkón s krásnym výhľadom na bazén.

Apartmán je vybavený modernými technológiami, ako je telefón a internetové pripojenie, a na vykurovanie sa používa elektrické lokálne kúrenie. V budove sa nachádza výťah a parkovacie miesta, čo zabezpečuje maximálne pohodlie.

Rezidenčný komplex, v ktorom sa apartmán nachádza, ponúka vysokú úroveň bezpečnosti a komfortu vrátane 24-hodinovej ochrany, recepcie a udržiavaných záhrad. Poplatok za údržbu je 18 EUR za m² ročne.

Komplex sa nachádza v blízkosti všetkých zariadení občianskej vybavenosti, ako sú školy, zdravotnícke zariadenia, škôlky, pošta, obchody a supermarkety. Dobrá dopravná dostupnosť je zabezpečená blízkosťou autobusovej zastávky a diaľnice. Pláž je vzdialená len 600 metrov, čo poskytuje skvelé možnosti na oddych a kúpanie pri mori.

My v spoločnosti MOJE VLASTNÍCTVO PRI MORI vám ponúkame široký výber osvedčených nehnuteľností v Bulharsku. Pomôžeme vám vybrať ideálnu nehnuteľnosť podľa vašich potrieb, aby sme vám zabezpečili výhodnú investíciu. Sme miestni odborníci a v Bulharsku pôsobíme celoročne. Ponúkame kompletný sortiment služieb v oblasti kúpy, prenájmu a správy nehnuteľností v oblastiach ako Slnečné pobrežie, Sveti Vlas, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších.

Slnečné pobrežie je najväčšie a najznámejšie letovisko na bulharskom pobreží Čierneho mora, ktoré sa nachádza 30 km severne od Burgasu. Môže sa pochváliť 8 km pláží s pozvoľným vstupom do mora a jeho blízkosť k historickému mestu Nesebar z neho robí jedno z najvyhľadávanejších dovolenkových miest. Letovisko ponúka živú promenádu pozdĺž pláže plnú kaviarní, reštaurácií a obchodov. V tomto malebnom letovisku si môžete užiť dni plné oddychu.

Kontaktujte nás pre viac informácií a dohodnite si obhliadku tohto výnimočného apartmánu!

Podlažie
2
Počet podlaží
6
Dispozícia
2+kk
Plocha
64 m2
Úžitková plocha
56.32 m2
Balkón
Áno
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00