Zora, Košarica, Bulharsko

Košarica, Bulharsko – ID 14728
V tomto komplexe zostáva 1 jednotka

Predstavujeme vám apartmány situované v rezidenčnom komplexe Zora v malebnej dedinke Kosharitsa na úpätí pohoria Stara Planina a zároveň v blízkosti pláže a mora. Apartmány sú ideálne pre tých, ktorí hľadajú pokojné bývanie v blízkosti prírody as výbornou dostupnosťou ku všetkým potrebným službám.

Komplex Zora ponúka svojim obyvateľom kvalitné zázemie, vrátane bazéna s relaxačnou zónou, priestoru na grilovanie, 24h bezpečnosť a súkromného parkoviska. Vzdialenosť od mora je približne 2 km a nový supermarket Lidl je vzdialený iba 1 km. V okolí komplexu sa nachádza obchod, reštaurácia a autobusová zastávka.

Dedinka Kosharitsa je vyhľadávanou destináciou pre rekreačné aj celoročné bývanie vďaka svojej polohe v prírode, čistému vzduchu a zároveň jednoduchej dostupnosti k plážam Slnečného pobrežia, ktoré je vzdialené iba 3 km. V okolí nájdete mnoho možností pre športové vyžitie a rekreáciu, vrátane turistických chodníkov, cyklotrás, rybárčenia a ekoturistiky.

Lokalita a vybavenosť: Kosharitsa ponúka kompletnú infraštruktúru - škola, škôlka, obchod, kostol, kaviarne, reštaurácie, lekáreň, bankomat, hotely a ďalšie služby sú k dispozícii v dochádzkové vzdialenosti. Obec sa nachádza 31 km od medzinárodného letiska v Burgase a približne 90 km od Varny. Vďaka centrálnemu vodovodu a kanalizácii, telefónnemu a internetovému pripojeniu poskytuje moderný komfort pre všetkých rezidentov.

Prečo investovať s MOJA NEHNUTEĽNOSŤ PRI MORI?

Sme miestni experti na bulharské nehnuteľnosti a ponúkame široký výber preverených bytov a apartmánov na pobreží Čierneho mora. Poskytujeme komplexné služby pri kúpe, prenájme a správe nehnuteľností v lokalitách ako Kosharitsa, Slnečné pobrežie, Nesebar, Sveti Vlas, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších. Naša spolupráca nekončí kúpou nehnuteľnosti – postaráme sa o váš nový domov od A do Z, vrátane popredajného servisu a správy.

S nami získate viac než len nehnuteľnosť - budujeme dlhodobé vzťahy a poskytujeme vám plnú podporu aj po dokončení transakcie.

Jednotky v komplexe

Priestranný mezonet s nízkym poplatkom za údržbu, 2 km od mora, Kosarica
žiadaný komplex žiadaná lokalita
91 m2
3+kk
1/3
2 000 m
130,000 €
Šipka vpravo
Bazén
Bazén
Recepcia
Recepcia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00