Úžasný apartmán s 3 spálňami, 200 m od pláže, komplex Apolon 9, Ravda

Ravda, Bulharsko – ID 14631
140,000 €
Plocha 96 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 2/6
More 200 m
Poplatok za služby 10 € za m2/rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Predstavujeme vám priestranný byt 3+kk s celkovou rozlohou 96 m², ktorý sa nachádza na druhom poschodí zo šiestich v žiadanom rezidenčnom komplexe v Ravde, Bulharsko. Tento elegantný byt ponúka modernú dispozíciu, ktorá zahŕňa obývaciu izbu s kuchynským kútom, dve spálne, dve kúpeľne s WC, dve terasy.

Komplex poskytuje prvotriedne zázemie pre pohodlné bývanie a relaxáciu:

6 vonkajších bazénov

Reštaurácia v areáli

Recepcia a 24-hodinová bezpečnostná služba

Starostlivo udržiavané zelené plochy na relaxáciu a prechádzky

Apartmán sa nachádza len 200 metrov od mora, takže pláž máte doslova na dosah ruky. Ročný poplatok za údržbu je 10 EUR/m² a zahŕňa údržbu spoločných priestorov, bazénov a bezpečnostných služieb.

Ravda je malebné letovisko na bulharskom pobreží Čierneho mora, ktoré je známe svojimi krásnymi plážami a čistým morom. Vďaka vynikajúcej infraštruktúre je Ravda ideálnym miestom na rodinnú dovolenku a celoročné bývanie. V mieste nájdete kompletnú občiansku vybavenosť - školy, škôlky, zdravotnícke zariadenia, poštu, supermarkety a širokú sieť obchodov a služieb. Dopravu zabezpečuje verejná doprava, autobusové linky a dobrá cestná sieť, ktorá uľahčuje spojenie s okolitými letoviskami.

Tento apartmán je skvelou voľbou na trvalé bývanie aj ako investícia s vysokým potenciálom prenájmu.

MY PROPERTY BY THE SEA vám prináša široký výber kvalitných a overených nehnuteľností na bulharskom pobreží. Pomôžeme vám nájsť ideálnu investíciu podľa vašich požiadaviek, aby ste mohli investovať bezpečne a efektívne. Sme miestni odborníci, ktorí pôsobia v Bulharsku po celý rok. Poskytujeme komplexné služby v oblasti kúpy, prenájmu a správy nehnuteľností v lokalitách ako Ravda, Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Aheloy, Pomorie a ďalších.

Postaráme sa o vašu nehnuteľnosť od A po Z, takže sa na nás môžete spoľahnúť vo všetkých aspektoch. Naša spolupráca sa kúpou nekončí, práve naopak, začína. Neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií alebo pre dohodnutie obhliadky.

Podlažie
2
Počet podlaží
6
Dispozícia
3+kk
Plocha
96 m2
Úžitková plocha
84.47 m2
Terasa
Áno
Balkón
Áno
Bazén
6 bazénov
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
1 km
Lekár
230 m
Kaviareň
200 m
Reštaurácia
80 m
Bar
110 m
Škola/škôlka
1 km

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00