Útulný a plne vybavený 2+kk, v komplexe Sunny Day 3, Slnečné pobrežie

Sunny Beach, Bulharsko – ID 14753
51,900 €
Plocha 45 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 2/4
More 800 m
Poplatok za služby 580 € za rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj skvelý apartmán 2 + kk o rozlohe 45 m2, ktorý sa nachádza na druhom poschodí štvorposchodového komplexu Sunny Day 3 v obľúbenom letovisku Slnečné pobrežie v Bulharsku. Tento apartmán je ideálnou voľbou na trvalé bývanie alebo rekreačný prenájom.

Dispozícia apartmánu: 1:

Obývacia izba s kuchynským kútom

Spálňa

Kúpeľňa s WC

Balkón

Vybavenie - Sunny Day 3

Komplex Sunny Day 3 je ideálny pre rodiny a ponúka svojim obyvateľom všetok komfort. Komplex zahŕňa:

bazén s relaxačnou zónou

Reštaurácia a bar

Recepcia s celoročnou prevádzkou

Detské ihrisko

Veľké parkovisko

Celoročná ochrana a údržba

Komplex má strategickú polohu 800 metrov od Slnečného pobrežia a len 200 metrov od supermarketu Mladosť. Apartmán sa nachádza v pokojnej oblasti, ale zároveň ponúka ľahký prístup ku všetkým dôležitým službám a aktivitám v okolí.

Ročný poplatok za údržbu je 580 €.

Výhody investície do nehnuteľnosti na Slnečnom pobreží

Slnečné pobrežie je najväčšie a jedno z najobľúbenejších letovísk na bulharskom pobreží Čierneho mora. Táto oblasť ponúka 8 km dlhú piesočnatú pláž s pozvoľným vstupom do mora, ktorá je ideálna pre rodiny s malými deťmi a neplavcov. Blízkosť historického mesta Nesebar zvyšuje atraktivitu tejto lokality.

Letovisko je známe svojou živou promenádou, ktorú lemujú kaviarne, reštaurácie a stánky. Počas letnej sezóny sa po celej dĺžke pláže konajú rôzne festivaly, koncerty a kultúrne podujatia. Nachádza sa tu aj obľúbený akvapark Action, ktorý ponúka zábavu pre všetky generácie.

Vďaka širokej ponuke aktivít a vynikajúcej infraštruktúre je Slnečné pobrežie ideálnym miestom na rodinnú dovolenku alebo aktívny oddych. Hotely a ďalšie zariadenia boli v posledných rokoch modernizované, vďaka čomu je táto oblasť porovnateľná s inými obľúbenými letoviskami v Európe.

Prečo kúpiť nehnuteľnosť od spoločnosti MY PROPERTY BY THE SEA?

Sme špecialisti na bulharský trh s nehnuteľnosťami a ponúkame širokú škálu osvedčených a kvalitných apartmánov v lokalitách ako Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Pomorie a ďalších. Naše služby zahŕňajú:

Kompletnú správu nehnuteľností - od údržby až po prenájom

Celoročnú podporu - sme k dispozícii na mieste po celý rok

Overené a kvalitné ponuky - spolupracujeme len s overenými developermi a vlastníkmi

Prečo investovať v Bulharsku?

Bulharsko je čoraz obľúbenejšou destináciou pre zahraničných investorov vďaka priaznivým cenám nehnuteľností, stabilnej ekonomike a rastu cestovného ruchu. Letoviská ako Slnečné pobrežie a Sveti Vlas ponúkajú skvelé investičné príležitosti s vysokým potenciálom zisku z krátkodobého a dlhodobého prenájmu.

Kontaktujte nás ešte dnes a dozviete sa viac o tejto výnimočnej ponuke! Sme spoločnosť poskytujúca komplexné služby, ktorá vám pomôže nájsť ideálnu nehnuteľnosť na pláži v Bulharsku.

Podlažie
2
Počet podlaží
4
Dispozícia
2+kk
Plocha
45 m2
Úžitková plocha
39.6 m2
Balkón
Áno
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
340 m
Lekár
1 km
Kaviareň
400 m
Reštaurácia
270 m
Bar
310 m
Škola/škôlka
1 km

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00