Priestranný apartmán s 2 spálňami a terasou, nedotknutá príroda, komplex Sunny House, Kosarica

Košarica , Bulharsko – ID 14775
62,900 €
Plocha 92 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 3/4
More 2 200 m
Poplatok za služby 317 € za rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Na našej stránke nájdete ďalších 200 nehnuteľností v tomto regióne!

Predstavujeme vám priestranný 2-izbový apartmán s rozlohou 92 m2, ktorý sa nachádza na treťom poschodí zo štyroch v atraktívnom rekreačnom komplexe Sunny House v malebnej dedinke Košarica, neďaleko Slnečného pobrežia v Bulharsku. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby s kuchynským kútom, spálne, kúpeľne s WC a terasy. Apartmán ponúka krásny výhľad a ideálne prostredie na oddych a bývanie.

Vybavenie komplexu Sunny House:

Komplex Sunny House poskytuje svojim majiteľom a ich hosťom bohaté vybavenie a služby:

Veľký bazén.

Detské ihrisko

Obchod na mieste

Parkovanie v areáli

Oplotený a strážený komplex s celoročnou ochranou

Ročný poplatok za údržbu je 317 €.

Výhody vlastníctva apartmánu v Košariskách

Komplex Sunny House sa nachádza len 2,2 km od pláže a 20 minút chôdze od známeho letoviska Slnečné pobrežie, čím poskytuje dokonalú kombináciu pokoja a blízkosti rušného turistického centra. Blízkosť mesta Burgas (35 km) a medzinárodného letiska (30 km) zabezpečuje ľahkú dostupnosť pre majiteľov aj turistov.

Prečo investovať do nehnuteľnosti v Košarici?

Košarica je rekreačná obec s nádherným panoramatickým výhľadom na Čierne more a pohorie Stará Planina, čo z nej robí ideálne miesto pre milovníkov prírody, turistiky a ekoturistiky. Môžete si tu vychutnať pokojné prechádzky lesom, cyklistiku alebo rybolov. Táto malebná dedinka sa nachádza len 3 km od rušného letoviska Slnečné pobrežie, ktoré ponúka širokú škálu nočného života a možností zábavy.

Prečo si kúpiť nehnuteľnosť od spoločnosti MY PROPERTY BY THE SEA?

Sme špecialisti na bulharský trh s nehnuteľnosťami a ponúkame široký výber kvalitných nehnuteľností v obľúbených lokalitách, ako sú Kosarica, Slnečné pobrežie, Sveti Vlas, Nesebar, Pomorie a ďalšie. Naše služby zahŕňajú komplexnú správu nehnuteľností, popredajný servis a poradenstvo pri kúpe alebo prenájme. Spoľahnite sa na náš profesionálny prístup - vaša investícia bude v dobrých rukách.

Prečo investovať v Bulharsku?

Bulharsko ponúka nízke ceny nehnuteľností, stabilnú ekonomiku a stále rastúci záujem turistov. Oblasť Kosarice a Slnečného pobrežia poskytuje ideálne príležitosti pre investorov, či už ju plánujete využívať na vlastnú rekreáciu alebo ako investíciu na krátkodobý a dlhodobý prenájom.

Podlažie
3
Počet podlaží
4
Dispozícia
2+kk
Plocha
92 m2
Úžitková plocha
80.96 m2
Terasa
Áno
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
80 m
Lekár
1 km
Kaviareň
260 m
Reštaurácia
100 m
Bar
70 m
Škola/škôlka
1 km

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00