Nový dom v blízkosti mora, skvelá poloha, nedotknutá príroda, Kosarica

Košarica, Bulharsko – ID 12968
300,000 €
Plocha 400 m2
Dispozícia 7+kk
More 5 000 m
Poplatok za služby 1 € za rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame vám vynikajúci dom. Nový trojpodlažný dom 7+kk, ktorý sa nachádza v jedinečnej lokalite, v jednej z najobľúbenejších oblastí pre rekreáciu a cestovný ruch v Bulharsku, v tesnej blízkosti letoviska Slnečné pobrežie, v obci Košarica. Obec sa nachádza na úpätí južných svahov Starej planiny, odkiaľ je neuveriteľný výhľad na more a hory. Tiché a pokojné miesto vhodné na celoročné bývanie vedľa novopostavených moderných domov. Pozemok domu má 400 m2. Celková plocha domu je 210 m2. Na prvom poschodí sa nachádza priestranná obývacia izba s jedálňou a kuchynským kútom, obývacia izba s miestom na krb a verandou s možnosťou vybudovania grilu, hosťovská izba, kúpeľňa s WC, chodba a točité schodisko na druhé poschodie. Na druhom poschodí sa nachádzajú tri spálne, 2 kúpeľne s WC, terasa s nádherným výhľadom a schodisko na tretie poschodie. Na hornom poschodí sa nachádza veľká miestnosť, ktorá je multifunkčná a môže sa využívať na rôzne druhy aktivít podľa uváženia majiteľov, napr. dve samostatné spálne, priestor na fitnes, šatňa, práčovňa, pracovňa, herňa a spoločenská miestnosť atď. Má aj ďalšiu samostatnú miestnosť s miernym sklonom vhodnú na skladovanie, sušiareň atď. Dom je kompletne na kľúč vrátane plávajúcich podláh, čiastočného kuchynského nábytku a spotrebičov, kotla atď. Pripravený na zariadenie podľa vašich predstáv a pohodlia. S nábytkom a zariadením Vám radi pomôžeme! Výborná nehnuteľnosť na osobné využitie, ako aj na rozvoj rekreačnej turistiky, penzión na celoročné bývanie a pod.

Je tu krásny výhľad na more a hory, na pláž sa dostanete za 15 minút!

My v MOJE REAL ESTATE U MORE Vám ponúkame bezkonkurenčnú ponuku kvalitných a overených nehnuteľností. Pomôžeme vám investovať do správnej nehnuteľnosti podľa vašich požiadaviek, aby vaše peniaze nestratili na hodnote. Sme bulharská spoločnosť a pôsobíme v Bulharsku po celý rok. Naša spoločnosť vám môže poskytnúť služby v oblasti kúpy, prenájmu a celkovej správy a popredajných služieb nehnuteľností na bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších.

Postaráme sa o správu nehnuteľností od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých aspektoch.

Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale iba začína.

Tím MNM

Košarica je rekreačná dedina (okres Burgas, obec Nesebar), ktorá sa nachádza 3 km od obľúbeného letoviska Slnečné pobrežie, na úpätí majestátneho pohoria Stará Planina, ktorého posledné svahy postupne klesajú do krištáľovo čistých vôd Čierneho mora. Oblasť je malebná, s krásnym panoramatickým výhľadom, ponorená do hustej stredomorskej vegetácie. Obec ponúka výborné podmienky na rekreáciu a turistiku.

Obec je veľmi pôvabná, zachováva si svoju čistotu a krásu. Je tu harmónia, krása a pokoj čistej a nedotknutej prírody. Obľúbené a živé letovisko Slnečné pobrežie a malebná prírodná rezervácia Kalinata sú v tesnej blízkosti.

Oblasť má vynikajúce možnosti pre milovníkov dovolenky na pláži a milovníkov rušného nočného života (v letovisku Slnečné pobrežie). Milovníci prírody majú možnosť prechádzok v lese alebo cyklistiky. Početné ekotrasy ponúkajú možnosť praktizovať ekoturistiku a pešiu turistiku. Neďaleké rybníky potešia milovníkov rybolovu.

Kosarica sa nachádza v nadmorskej výške 100 metrov nad morom. Pláž a letovisko Slnečné pobrežie sú vzdialené 3 km, mesto Burgas a medzinárodné letisko 31 km, Varna asi 90 km. V obci sa nachádza škola, obchody a na námestí je krásny kostol. Cesty sú asfaltové, je tu centrálny vodovod a kanalizácia, telefónne a internetové pripojenie.

Počet podlaží
3
Dispozícia
7+kk
Plocha
400 m2
Pozemok
400 m2
Úžitková plocha
210 m2
Terasa
Áno
Balkón
Áno
Zastavaná plocha
210 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00