Na predaj na splátky, Messambria Fort Club, Sveti Vlas, Bulharsko

Sveti Vlas, Bulharsko – ID 14637
V tomto komplexe zostávajú 2 jednotky

Exkluzívna ponuka apartmánov na pobreží Bulharska - na splátky s 20 % akontáciou, až na 10 rokov! Už postavený perfektne fungujúci komplex v prvej línii!

Hľadáte investíciu alebo vysnívaný apartmán pri mori? Využite jedinečnú príležitosť kúpiť nehnuteľnosť v Bulharsku bez zložitého papierovania, priamo od investora!

Ponúkame viac ako 400 apartmánov v prestížnych letoviskách Elenite, Sveti Vlas, Slnečné pobrežie a Ravda. Naše plne vybavené nehnuteľnosti sú otvorené po celý rok, takže si svoj pobyt môžete užiť kedykoľvek počas roka.

Prečo je táto ponuka špeciálna?

- Splátky len s 20 % akontáciou, bez potreby dokladovania príjmu!
- Splátky až na 10 rokov.
- Nie je potrebné dokladovať príjem
- Žiadne preverovanie minulosti alebo finančnej histórie.
- Záruka priamo nehnuteľnosťou, ktorú kupujete.

Všetko, čo potrebujete, je jeden doklad totožnosti a byt môže byť váš!

Neváhajte, kontaktujte nás a splňte si svoj sen o vlastnom apartmáne pri mori - jednoducho, rýchlo a bez komplikácií!

Popis pevnosti Mesambria
Mesambria Fort je luxusný rezidenčný komplex nachádzajúci sa v krásnom letovisku Elenite, ktorý je súčasťou veľkého komplexu "Fort Noks Grand Resort". Komplex je známy svojou pôsobivou architektúrou, zeleňou a pokojnou atmosférou a ponúka výnimočné spojenie komfortu a prírody.
Popis komplexu:
Pevnosť Mesambria sa nachádza v prvej línii morského pobrežia, v bezprostrednej blízkosti hôr a v srdci zálivu. Táto jedinečná poloha spája čistý morský vzduch s chladným horským vánkom, vďaka čomu je tu podnebie mimoriadne priaznivé pre oddych a relaxáciu. Komplex je obklopený krásnou parkovou oblasťou s množstvom zelene, kvetinových záhrad a tienistých alejí na prechádzky.
Architektúra a dizajn:
Komplex je navrhnutý v modernom štýle a využíva kvalitné materiály, čo mu dodáva elegantný a rafinovaný vzhľad. Budovy v stredisku Mesambria Fort sa vyznačujú svetlými fasádami, priestrannými terasami a veľkými oknami, ktoré poskytujú panoramatický výhľad na more a okolitú krajinu. Interiér apartmánov je priestranný a funkčný a spája pohodlie s estetikou.
Vybavenie a služby:
Komplex ponúka širokú škálu zariadení, ktoré spĺňajú vysoké nároky majiteľov a hostí:
Bazén s detským kútikom a ležadlami na opaľovanie.
-Wellness centrum s vírivkou a saunou.
-Tepláreň vybavená modernými strojmi.
-Detské ihrisko s hojdačkami a zábavou pre najmenších.
-Restaurácia s pestrou ponukou a krásnou terasou s výhľadom na more.
24-hodinová bezpečnostná služba a kamerový systém.
-Súkromné parkovisko pre majiteľov a hostí komplexu.
Poloha a okolie:
Pevnosť Mesambria sa nachádza len niekoľko minút chôdze od pláže a v tesnej blízkosti mnohých reštaurácií, kaviarní a zábavných podnikov. V oblasti sú tiež možnosti na vonkajšie športy, ako je tenis a minigolf, ako aj na vodné športy. Komplex je ideálny pre tých, ktorí hľadajú súkromie a pokoj, ale zároveň chcú byť blízko moderných služieb a zábavy.
Mesambria Fort v sebe spája luxus, útulnosť a prírodné krásy, vďaka čomu je ideálnym miestom pre váš druhý domov alebo investíciu do nehnuteľností.
Poplatky za údržbu zahŕňajú širokú škálu služieb, ktoré vám zabezpečia maximálne pohodlie a bezstarostný pobyt v Messambria Fort. S poplatkom 14,50 €/m² ročne získate kompletnú starostlivosť o pozemok a spoločné priestory, takže sa môžete sústrediť na užívanie si svojho apartmánu pri mori.
Čo je zahrnuté v poplatku za údržbu?
Údržba celého komplexu - dokonale udržiavané spoločné priestory a infraštruktúra, aby bol celý komplex vždy v perfektnom stave.
-Udržiavanie spoločných priestorov - Pravidelné opravy a čistenie, aby budovy vyzerali vždy ako nové.
-Opravy a údržba infraštruktúry a ciest - Opravy ciest, chodníkov a všetkých prístupových ciest s cieľom zabezpečiť, aby bol areál vždy ľahko dostupný.
-Údržba bazénov - Zabezpečenie čistoty a funkčnosti bazénov počas celého roka vrátane starostlivosti o vodu a technické zariadenia.
-Péče o zeleň - pravidelná údržba záhrad, parkov a iných zelených plôch v záujme príjemného a harmonického prostredia.
Celoročný bezpečnostný dohľad - nepretržitá ochrana a kamerový systém na zaistenie bezpečnosti vás a vášho majetku.
Využívanie bazénov - neobmedzený prístup do bazénov pre vás a vašich hostí.
-Osvetlenie spoločných priestorov - Starostlivosť o osvetlenie celého objektu vrátane budov a vonkajších komunikácií, čím sa zabezpečí pohodlný a bezpečný pohyb v noci.
-Unikátny záručný program Fort Noks - Záruka na väčšinu dokončovacích prvkov a materiálov vo všetkých apartmánoch, ktorá vás chráni pred neočakávanými výdavkami.
Platené služby k dispozícii na recepcii
Pre vaše pohodlie a bezstarostný pobyt je na recepcii komplexu k dispozícii široká škála ďalších platených služieb vrátane prenájmu auta, rezervácie výletov, upratovacích služieb a mnohých ďalších. Všetko, čo potrebujete na pohodlný a relaxačný pobyt v Bulharsku, nájdete priamo v komplexe.

V našej spoločnosti MY PROPERTY AT MORE vám ponúkame bezkonkurenčnú ponuku kvalitných a overených nehnuteľností. Pomôžeme vám investovať do tej správnej nehnuteľnosti podľa vašich požiadaviek, aby vaše peniaze nestratili na hodnote. Sme bulharská spoločnosť a v Bulharsku pôsobíme celoročne. Naša spoločnosť vám môže poskytnúť služby v oblasti kúpy, prenájmu a celkovej správy a popredajných služieb nehnuteľností na bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších.
Postaráme sa o správu nehnuteľností od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých aspektoch.
Kúpou náš vzťah nekončí, ale iba začína.
Tím MNM

Sveti Vlas sa nachádza na najlepšom mieste na bulharskom pobreží Čierneho mora - na úpätí balkánskych svahov, ktoré postupne klesajú do krištáľovo čistých vôd rozľahlého Čierneho mora. Táto priaznivá kombinácia znamená veľa slnečných dní (v priemere 260 za rok), chladné popoludnia, čistý vzduch a ideálne podmienky na liečbu ochorení horných dýchacích ciest.
Okrem ideálneho podnebia, ktoré je blízko Stredozemného mora, má Sveti Vlas zaujímavú históriu. Približne pred 1800 rokmi to bola trácka svätyňa namiesto luxusných prístavov a rekreačných komplexov. V tom čase sa mesto volalo Larissa a až v 14. storočí prijalo meno Sveti Vlas, patrón obchodníkov.
Pláž letoviska je dlhá 1,5 km a má priemer 16 m. Nachádzajú sa tu tri krásne pláže s jemným zlatistým pieskom, ktoré podľa Európskej komisie patria medzi najčistejšie na kúpanie v Bulharsku.
Ak sa chcete zabaviť, Slnečné pobrežie je vzdialené len pár minút jazdy autom, a ak chcete vidieť pamiatky, jedinečné mesto Nesebar a jeho historické a kultúrne dedičstvo sú vzdialené 10 km. V roku 2007 bol v Svätom Vlase otvorený najväčší jachtový prístav v Bulharsku - Marina Dinevi s kapacitou 300 jácht.
Konajú sa tu aj zaujímavé podujatia - každý rok v polovici júla sa tu koná jachtárska regata "Svätý Vlas" a v auguste super-lyžiarsky zraz pod rovnakým názvom.
Svetý Vlas je európske mesto, ktoré vás očarí v každom ročnom období. Jeseň je veľmi jemná a teplá, jar inšpiruje krásou kvitnúcej vegetácie a v zime vás zasnežené svahy Starej planiny ponoria do zasneženej rozprávky. Mesto má všetky vymoženosti pre pohodlný život. V meste Sveti Vlas sú všetky nami ponúkané nehnuteľnosti vhodné na trvalé bývanie.

Jednotky v komplexe

Zariadený 3-izbový apartmán s výhľadom na more, na predaj na splátky, komplex Mesembria Fort Noks, Sveti Vlas
na splátky výhľad na more žiadaný komplex žiadaná lokalita výhodná cena
115 m2
3+kk
2/4
20 m
158,000 €
Šipka vpravo
Na predaj na splátky, Messambria Fort Club, Sveti Vlas, Bulharsko
na splátky výhľad na more žiadaný komplex žiadaná lokalita
115 m2
3+kk
20 m
158,000 €
Šipka vpravo

Jednotky v komplexe

Sekce Číslo bytu Dispozice Patro Celková plocha Výhled Cena EUR
B-2 17 3+kk 2 115.01 moře 158000.00
Výhľad na more
Áno
Bazén
2 bazény
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00