Krásny 2-izbový apartmán v prvej línii a s nádherným výhľadom na more, komplex Ipanema Beach, Sveti Vlas

Sveti vlas, Bulharsko – ID 14762
124,000 €
Plocha 57 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 3/6
More 5 m
Poplatok za služby 360 € za rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj exkluzívny apartmán 2 + kk s celkovou rozlohou 57 m², ktorý sa nachádza na 3. poschodí moderného šesťposchodového komplexu priamo pri pláži v prestížnej lokalite Sveti Vlas, Bulharsko. Apartmán je vo výbornom stave a vďaka svojej polohe ponúka nádherný výhľad na more z priestranného balkóna, ktorý je ideálny na posedenie a relaxáciu.

Dispozícia apartmánu:

Svetlá obývacia izba s priestorom pre kuchynský kút

Spálňa s prístupom na balkón

Kúpeľňa s WC

Priestranný balkón s výhľadom na more

Tento apartmán je vďaka svojej jedinečnej polohe pri pláži a kompletnej občianskej vybavenosti v okolí ideálnou voľbou na letnú dovolenku, trvalé bývanie alebo ako investícia na prenájom. S nábytkom a vybavením vám radi pomôžeme!

Výhody komplexu

Rezidenčný komplex, v ktorom sa apartmán nachádza, poskytuje všetku občiansku vybavenosť pre pohodlné bývanie a rekreáciu. Komplex je starostlivo udržiavaný a zabezpečuje maximálny komfort pre všetkých obyvateľov.

Vybavenie komplexu:

Pozor, jeden z najlepších a najprestížnejších komplexov na Bulharskej riviére!

Vonkajší bazén s ležadlami

Recepcia a bezpečnostná služba 24/7

Parkovacie miesta pre obyvateľov

Upravené záhrady a zelené plochy

Byt je k dispozícii ihneď a zahŕňa kompletné telekomunikačné vybavenie, ako je telefón, internet a televízne pripojenie. Vykurovanie a teplá voda sú zabezpečené miestnym elektrickým systémom, čo zaručuje nízke prevádzkové náklady.

Ideálna lokalita

Apartmán sa nachádza v pokojnej časti mesta Sveti Vlas, len 5 metrov od pláže, čo z neho robí ideálnu voľbu pre milovníkov mora a plážových aktivít. V tesnej blízkosti sú k dispozícii školy, škôlky, zdravotnícke zariadenia, pošta, supermarkety a rôzne obchody, čo zabezpečuje pohodlné bývanie počas celého roka.

Ročný poplatok za údržbu je len 360 EUR.

Prečo investovať do nehnuteľnosti v meste Sveti Vlas?

Sveti Vlas je obľúbené letovisko známe svojou čistou prírodou, čerstvým vzduchom a pokojnou atmosférou. Nachádza sa na úpätí pohoria Stará Planina, ktoré poskytuje úchvatný výhľad na more a hory. Táto lokalita je ideálna na rodinnú dovolenku aj dlhodobé bývanie. Sveti Vlas ponúka nielen krásne pláže s pozvoľným vstupom do mora, ale aj širokú ponuku reštaurácií, barov, obchodov a kultúrnych aktivít. Blízkosť rušného Slnečného pobrežia mu dodáva na príťažlivosti, pričom letovisko si stále zachováva pokojné prostredie na oddych.

Prečo kúpiť nehnuteľnosť od spoločnosti MY PROPERTY BY THE SEA?

Sme odborníci na bulharský trh s nehnuteľnosťami a ponúkame široký výber kvalitných a overených apartmánov a domov v lokalitách, ako sú Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalšie. Naše služby zahŕňajú kompletnú správu nehnuteľností, prenájom a popredajný servis, takže sa môžete bez obáv sústrediť na svoju investíciu.

Naše výhody:

Dôkladne preverené ponuky: ponúkame len kvalitné nehnuteľnosti, ktoré spĺňajú vysoké štandardy.

Celoročná podpora.

Kompletná správa nehnuteľností.

Prečo investovať v Bulharsku?

Bulharsko je čoraz obľúbenejšou destináciou pre zahraničných investorov vďaka priaznivým cenám nehnuteľností, stabilnej ekonomike a rastúcemu cestovnému ruchu. Oblasti ako Sveti Vlas, Slnečné pobrežie a Elenite ponúkajú skvelé investičné príležitosti s vysokým potenciálom zisku z krátkodobých a dlhodobých prenájmov.

Kontaktujte nás ešte dnes a dozviete sa viac o tejto výnimočnej ponuke! Sme vám k dispozícii počas celého roka a radi vám pomôžeme s výberom ideálnej nehnuteľnosti na bulharskom pobreží Čierneho mora.

Podlažie
3
Počet podlaží
6
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
57 m2
Úžitková plocha
50.16 m2
Balkón
Áno
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
310 m
Lekár
150 m
Kaviareň
160 m
Reštaurácia
100 m
Bar
150 m
Škola/škôlka
210 m

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00