Jednoizbový apartmán s výhľadom na more v Herceg Novi, Djenovici

Djenovici, Čierna Hora – ID 12567
144,000 €
Plocha 47 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 2/3
More 7 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Dokonalá kombinácia pohodlia a vynikajúcej polohy v Herceg Novom! Predstavujeme vám apartmán s rozlohou 47 m² v malebnej oblasti Djenovici, ktorý je v súčasnosti vo výstavbe.

Tento útulný dom pozostáva z jednej spálne, priestrannej kúpeľne, obývacej izby s kuchyňou a úžasnej terasy, ktorá ponúka nádherný výhľad na more.

Obyvatelia budú mať k dispozícii aj bazén, vďaka čomu bude ich pobyt ešte príjemnejší a pohodlnejší. Pre väčšie pohodlie je pri dome k dispozícii parkovisko.

Apartmán sa nachádza na druhom poschodí, čo vám zaručí súkromie a pokoj, ako aj krásny výhľad na okolitú prírodu a more.

Herceg Novi je krásne prímorské mesto na jadranskom pobreží Čiernej Hory, ktoré je známe svojimi historickými pamiatkami, malebnými plážami a živou kultúrnou scénou. Mesto ponúka bohaté možnosti rekreácie vrátane vodných športov, prechádzok po nábreží, návštev múzeí a galérií, ako aj vynikajúcich reštaurácií a kaviarní. Djenovici, časť mesta Herceg Novi, je obľúbené pre svoj pokojný a prírodný charakter, pričom poskytuje ľahký prístup ku všetkým mestským službám.

Naša realitná kancelária vám ponúka profesionálne služby pri hľadaní ideálnej nehnuteľnosti podľa vašich špecifických požiadaviek. Či už hľadáte moderný apartmán s výhľadom na more, luxusnú vilu alebo investičnú príležitosť, sme tu, aby sme vám pomohli nájsť nehnuteľnosť, ktorá bude spĺňať všetky vaše priania a potreby. Kontaktujte nás na individuálnu konzultáciu a my vám radi poskytneme všetky informácie a podporu, ktorú potrebujete pri výbere a kúpe vašej novej nehnuteľnosti.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť a dohodnite si obhliadku ešte dnes!

Podlažie
2
Počet podlaží
3
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
47 m2
Úžitková plocha
45 m2
Balkón
Áno
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00