Excelsior, Slnečné pobrežie, Bulharsko.

Sunny Beach, Bulharsko – ID 14712
V tomto komplexe zostáva 1 jednotka

Predstavujeme vám apartmány nachádzajúce sa v súkromnom komplexe Excelsior na Slnečnom pobreží v Bulharsku.

Komplex Excelsior sa môže pochváliť vynikajúcou polohou v centrálnej časti obľúbeného letoviska Slnečné pobrežie, len 150 metrov od krásnej piesočnatej pláže. Všetka občianska vybavenosť sa nachádza v pešej vzdialenosti. Rezidenčný komplex ponúka bohaté vybavenie pre vás a vašich hostí, vrátane:

bazén pre dospelých a deti,
opalovaciu a relaxačnú zónu,
recepciu s 24-hodinovým video dohľadom,
lobby bar a reštauráciu,
obchody,
detské ihrisko,
fitness centrum,
gril,
parkovisko na mieste.
Vďaka týmto službám a výbornej polohe je apartmán vhodný na celoročné bývanie, ako aj ako skvelá investičná príležitosť na krátkodobý a dlhodobý prenájom.

Slnečná pláž je najväčšie a najznámejšie letovisko na bulharskom pobreží Čierneho mora, dlhé niekoľko kilometrov a vzdialené 30 km severne od Burgasu. Vďaka príjemným klimatickým podmienkam, krásnej 8 km dlhej pláži s pozvoľným vstupom do mora a blízkosti historického mesta Nesebar je Slnečné pobrežie jedným z najobľúbenejších turistických cieľov. Letovisko ponúka množstvo aktivít pre všetky vekové kategórie. Dopravné spojenie vrátane pravidelných autobusových liniek a obľúbených minivláčikov zabezpečuje ľahký prístup do okolitých miest.

Slnečné pobrežie je ideálne na oddychovú rodinnú dovolenku a ponúka množstvo atrakcií pre deti aj dospelých vrátane aquaparku Action, kde si na svoje prídu všetky generácie. Letná sezóna je plná festivalov, koncertov a kultúrnych podujatí a prechádzky po osvetlených promenádach s kaviarňami, stánkami a reštauráciami sú nezabudnuteľným zážitkom.

Prečo si kúpiť nehnuteľnosť od spoločnosti MY PROPERTY BY THE SEA?

Naša spoločnosť vám ponúka bezkonkurenčný výber kvalitných a overených nehnuteľností na bulharskom pobreží, v lokalitách ako Slnečné pobrežie, Sveti Vlas, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších. Sme miestni odborníci, pôsobíme v Bulharsku po celý rok a môžeme vám poskytnúť všetky služby spojené s kúpou, prenájmom, správou nehnuteľností a popredajným servisom. Môžete sa na nás spoľahnúť od prvého kontaktu až po dlhodobú starostlivosť o vašu nehnuteľnosť.

S nami sa náš vzťah nekončí kúpou - naopak, práve sa začína. Poskytneme vám individuálny prístup, profesionálne poradenstvo a pomoc pri správe a zhodnocovaní vašej investície.

Jednotky v komplexe

2 izbový apartmán s terasou, blízko pláže, krásny komplex, Slnečné pobrežie
žiadaný komplex žiadaná lokalita výhodná cena
82 m2
2+kk
3/6
150 m
92,500 €
Šipka vpravo
Bazén
Bazén
Recepcia
Recepcia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
280 m
Lekár
620 m
Kaviareň
270 m
Reštaurácia
140 m
Bar
80 m
Škola/škôlka
2 km

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00