3+kk, 300 m od najlepšieho golfového ihriska na Balkáne, dobre vybavený 4* komplex Murite, Bansko

Bansko, Bulharsko – ID 12963
77,000 €
Plocha 100 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 3/5
Zjazdovka 6 000 m
Poplatok za služby 1,000 € za rok
Stav K nastěhovanie

Ponúkame Vám apartmán 3 + kk s celkovou rozlohou 100m2 v komplexe Murite, Bansko. Apartmán sa nachádza na treťom poschodí z piatich poschodí a pozostáva z: vstupnej haly, obývacej izby s kuchynským kútom, dvoch spální, dvoch kúpeľní a balkóna s krásnym výhľadom na hory a bazén. Orientácia bytu je na juh. Club Hotel Murite sa nachádza v tichom údolí Razlog, obklopený krásnou horskou prírodou.

Komplex pozostáva zo 4 tematických budov - hlavnej budovy Azalia a budov Orchidea, Kamélia a Jasmín. V hlavnej budove sa nachádza luxusné kúpeľné a wellness centrum s krytým vyhrievaným bazénom, saunou, parným kúpeľom, vírivkou a fitnescentrom. Súčasťou komplexu je aj útulná spoločenská miestnosť, detské ihrisko, reštaurácia, obchody, nočný klub a herňa, ako aj parkovisko a bezplatná kyvadlová doprava do/z Banska.

Raňajky sa podávajú v hotelovej reštaurácii. Večer sa v koktail bare podáva široká ponuka nápojov a občerstvenia. Club Hotel Murite ponúka aj služby stráženia detí. Komplex sa nachádza 10 minút jazdy autom od mesta Bansko, 5 km od mesta Razlog a 300 metrov od najvýznamnejšieho golfového ihriska na Balkánskom polostrove. Údržbový poplatok je 1000 € ročne.

Našou najväčšou pýchou sú naši spokojní zákazníci.

Znovu a znovu posilňujeme našu prestíž a dôveru tým, že poskytujeme odborné rady a zdieľame názory našich klientov, ktorí nehnuteľnosť dlhodobo využívajú a úspešne ju kúpili podľa plánu v sľúbenom termíne.

V každom prípade, ktorý spravujeme, sa o vás nielen staráme a poskytujeme odborné poradenstvo, ale aj pridávame hodnotu do vášho života a prispievame k zlepšeniu vašej ekonomickej situácie dobrým investovaním vašich peňazí.

Náš vzťah sa nákupom nekončí, ale len začína! Sme vašimi susedmi a partnermi, a to nielen počas doby vlastníctva vybranej nehnuteľnosti.

Chráňte svoje peniaze pred megainfláciou rozumným investovaním do vlastnej nehnuteľnosti na pláži. Ceny v Bulharsku sú TERAZ o polovicu nižšie ako v iných krajinách EÚ.

Vážení klienti, žijeme v zvláštnej dobe, v ktorej sa za posledných niekoľko rokov veľa vecí vymyká normálu. Na všetkom zlom je však niečo dobré. Začali sme oveľa viac využívať technológie a naučili sme sa, ako našim klientom ušetriť čas a zdroje. Dnes sa každý z nás môže pozrieť na Google View (poloha a okolie), YouTube (poloha, najbližšie pláže a atrakcie) a Booking (recenzie). Tieto technológie v kombinácii s online prehliadaním pomáhajú pozrieť si konkrétnu nehnuteľnosť veľmi podrobne v reálnom čase a z pohodlia vlastného gauča. Máme možnosť oveľa lepšie posúdiť výhody a nevýhody nehnuteľnosti. Už sa nemusíme stresovať fyzickou kontrolou a viesť si poznámky o každej prehliadanej nehnuteľnosti. Celý proces prevodu nehnuteľnosti môžeme vybaviť a zabezpečiť na diaľku a bez zbytočného cestovania. Vrátane všetkých dokumentov týkajúcich sa prevodu vlastníctva vrátane médií a všetkých registrácií, vrátane popredajného servisu a organizácie prípadného prenájmu. Svoj vysnívaný apartmán pri mori si môžete kúpiť z pohodlia domova a hneď teraz za veľmi prijateľnú cenu. Naši klienti nikdy nečakajú v radoch a majú od nás všetku potrebnú pomoc a informácie.

Bansko je obľúbenou destináciou, pretože sa nachádza blízko Grécka - len 140 km od Egejského mora. 6 km od Banska sa nachádzajú horúce minerálne pramene.

Zimná turistika

Podľa európskeho prieskumu lyžiarskych stredísk v Európe je Bansko jedným z najobľúbenejších stredísk. Strediská sú rozdelené do šiestich kategórií podľa dĺžky zjazdoviek. So zjazdovkami v dĺžke od 51 do 100 km je Bansko na prvom mieste! Je najlacnejším strediskom v tejto kategórii skúmaných stredísk. 75 km profesionálne upravených a spoľahlivo udržiavaných zjazdoviek, dobrá lyžiarska škola a lyžiarom a snowboardistom k dispozícii lyžiareň.

27 km moderných vysokokapacitných lanoviek prepraví hostí rýchlo a pohodlne na zjazdovky, ktoré sú dokonale upravené a bezchybne vybavené.

Lyžiarska oblasť má celkovo 17 značených tratí s celkovou dĺžkou 65 km, z toho 9 km tvoria lyžiarske cesty. Bansko ponúka jedinečnú príležitosť na 16 km dlhý nepretržitý zjazd. Posledných 7 km zjazdovky, ktorá spája lyžiarske stredisko s mestom Bansko, je vybavených 40 delami na umelé zasnežovanie a osvetlením na večerné lyžovanie.

Celkový počet vlekov je 23 - sedem sedačiek, z toho dve nové, šesť vlekov a desať detských vlekov. K dispozícii sú nové detské výťahy a škôlka.

Podlažie
3
Počet podlaží
5
Dispozícia
3+kk
Plocha
100 m2
Úžitková plocha
88 m2
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno
Obchod
5 km
Lekár
5 km
Kaviareň
960 m
Reštaurácia
390 m
Bar
610 m
Škola/škôlka
1000 m

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00