2+kk, výhľad na more, prvá línia, len 150 metrov od pláže, Sveti Vlas

Sveti vlas, Bulharsko – ID 14715
83,000 €
Plocha 70 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 5/5
More 150 m
Poplatok za služby 10 € za m2/rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj krásny apartmán 2+kk s rozlohou 70 m2 na piatom, najvyššom poschodí komplexu v bulharskom meste Sveti Vlas s nádherným výhľadom na more. Tento priestranný apartmán zahŕňa obývaciu izbu s kuchynským kútom, samostatnú spálňu, kúpeľňu s WC a balkón, z ktorého si môžete vychutnať malebný výhľad na more a okolie. Je ideálny na dovolenkové účely aj na celoročné bývanie.

Komplex ponúka svojim obyvateľom množstvo služieb a pohodlia. K dispozícii je vonkajší bazén, reštaurácia, recepcia, prístup len pre majiteľov a ich hostí a krásne udržiavané záhrady. Vzdialenosť od mora je len 150 metrov, čo zaručuje ľahký prístup na pláž a skvelé možnosti na letnú dovolenku.

Ročný poplatok za údržbu je len 10 €/m², ktorý zahŕňa starostlivosť o spoločné priestory a služby. Lokalita Sveti Vlas je mimoriadne obľúbená vďaka svojej polohe na úpätí hôr a blízkosti mora, ktorá ponúka jedinečnú kombináciu horskej a prímorskej klímy. V okolí nájdete všetku občiansku vybavenosť - školy, zdravotnícke zariadenia, obchody a reštaurácie - ako aj ľahký prístup k verejnej doprave.

Investujte do tohto výnimočného apartmánu a využite skvelú príležitosť vlastniť nehnuteľnosť v jednej z najžiadanejších lokalít v Bulharsku. Sveti Vlas je obľúbenou destináciou nielen pre turistov, ale aj pre investorov. Vďaka svojmu pokojnému charakteru, vynikajúcej infraštruktúre a atraktívnemu prostrediu je ideálny na oddych aj dlhodobé bývanie.

My v spoločnosti MY PROPERTY BY THE SEA ponúkame široký výber osvedčených nehnuteľností. Pomôžeme vám nájsť vhodnú investíciu, ktorá nestratí na hodnote, a zabezpečíme kompletnú správu nehnuteľnosti vrátane popredajného servisu. U nás sa môžete spoľahnúť na profesionálny a osobný prístup. Naša spolupráca sa nekončí kúpou, ale začína sa ňou.

Prečo investovať v meste Sveti Vlas? Toto prímorské letovisko v sebe spája prívetivosť miestnych obyvateľov s malebným prostredím hôr a mora. Ponúka pokojnejšiu alternatívu k rušnému Slnečnému pobrežiu a je ideálne pre tých, ktorí hľadajú harmóniu s prírodou a kvalitný oddych. Pláže sú pokojné a menej preplnené, čo spolu s kombináciou horského vzduchu a morského podnebia vytvára zdravé životné podmienky. Prístav Marina Dinevi dodáva lokalite exkluzivitu a moderné vybavenie.

Podlažie
5
Počet podlaží
5
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
70 m2
Úžitková plocha
61.6 m2
Balkón
Áno
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
170 m
Lekár
2 km
Kaviareň
370 m
Reštaurácia
60 m
Bar
120 m
Škola/škôlka
110 m

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00