1+kk bez poplatku za údržbu, parkovacie miesto, centrum mesta, Varna

Varna, Bulharsko – ID 12946
90,200 €
Plocha 40 m2
Dispozícia 1+kk
Podlažie 6/7
More 2 000 m
Poplatok za služby 1 € za rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Predstavujeme vám štúdio s rozlohou 40 m2, ktoré sa nachádza na šiestom poschodí. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby s kuchynským kútom, kúpeľne s WC a balkóna. Byt sa predáva vrátane zariadenia, podľa aktuálnych fotografií. Na vykurovanie je k dispozícii klimatizácia. Byt sa nachádza v centre Varny, v blízkosti autobusovej stanice. K dispozícii je možnosť dokúpenia krytého parkovacieho miesta..

Nehnuteľnosť bez poplatku za údržbu.

Skvelá ponuka, odporúčame!

My v spoločnosti MOJA NEHNUTEĽNOSŤ NA MORE vám ponúkame bezkonkurenčnú ponuku kvalitných a overených nehnuteľností. Pomôžeme vám investovať do správnej nehnuteľnosti podľa vašich požiadaviek, aby vaše peniaze nestratili na hodnote. Sme bulharská spoločnosť a pôsobíme v Bulharsku po celý rok. Naša spoločnosť vám môže poskytnúť služby v oblasti kúpy, prenájmu a celkovej správy a popredajných služieb nehnuteľností na bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších.

Postaráme sa o správu nehnuteľností od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých aspektoch.

Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale iba začína.

Tím MNM

Varna je tretie najväčšie mesto v Bulharsku a jedno z kultúrnych centier krajiny. Ak chcete zažiť dovolenku na pláži a pritom nezanedbať kultúrny aspekt, Varnu vám vrelo odporúčame. Tisícročia staré mesto sa ohliada za bohatou históriou. Jemné piesočnaté pláže sú obľúbeným cieľom letných dovolenkárov a veľké množstvo festivalov a kultúrnych podujatí každoročne priláka do mesta na bulharskom pobreží Čierneho mora množstvo turistov.

Čo by mal každý navštíviť vo Varne:

Mestský park , miesto, ktoré je vhodné na oddych a prechádzky.

2. Zelené pľúca Varny

Mestský park "Primorski park" je miestnym rekreačným centrom v centre mesta. Varňania milujú svoj mestský park, ktorý sa nachádza na vyvýšenej terase, odkiaľ je vidieť celé pobrežie. Môžete si tu oddýchnuť na lavičkách a veľkých zelených plochách. Bohato vysadený park je aj vizuálne veľmi príťažlivý. Najobľúbenejšími pamiatkami sú hodinová veža a vodný prvok, ktorý je v noci farebne osvetlený.

3. Rímske kúpele

Rímske kúpele pochádzajú z 2. storočia a sú súčasťou historického centra Varny. Pozostatky budov svedčia o rozkvetu kultúrneho a spoločenského života bývalého mesta Odessos.

Podlažie
6
Počet podlaží
7
Dispozícia
1+kk
Plocha
40 m2
Úžitková plocha
35.2 m2
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00