Zrekonštruovaný 2 + kk, komplex Sun City 3, Slnečné pobrežie

Sunny Beach, Bulharsko – ID 14680
73,900 €
Plocha 64 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 3/5
More 967 m
Poplatok za služby 10 € za m2/rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Na našich stránkach nájdete ďalších 200 nehnuteľností v tomto regióne! Predstavujeme vám zrekonštruovaný apartmán 2 + kk o ploche 64,39 m², ktorý sa nachádza na treťom podlaží päťposchodového komplexu Sun City 3 na Slnečnom pobreží v Bulharsku. Dispozícia bytu zahŕňa vstupnú chodbu, obývaciu izbu s kuchynským kútom, samostatnú spálňu, kúpeľňu s toaletou a priestranný balkón.

Komplex Sun City 3 sa nachádza iba 900 metrov od piesočnatej pláže a približne dva kilometre od malebného starého mesta Nesebar, ktoré je zapísané na zozname svetového dedičstva UNESCO. V blízkosti sa nachádza všetka občianska vybavenosť vrátane obchodov, reštaurácií, kaviarní a možností zábavy.

Areál komplexu ponúka množstvo prvotriednych služieb a vybavenia pre pohodlné bývanie a rekreáciu:

Bezpečné parkovisko

24-hodinová ochrana

Udržiavaný zelený areál s relaxačnými zónami

Bazény pre dospelých a detský bazén

Bar pri bazéne

Obchod s potravinami

Dostatok parkovacích miest

Poplatok za údržbu činí iba 10 €/m² ročne, čo zaručuje kvalitnú správu a starostlivosť o celý areál.

Naša spoločnosť MOJA NEHNUTEĽNOSŤ PRI MORI vám ponúka široký výber kvalitných a overených nehnuteľností na bulharskom pobreží. Naše služby zahŕňajú kompletné poradenstvo, pomoc pri kúpe nehnuteľnosti, správu nehnuteľností a popredajný servis. Sme miestni odborníci s bohatými skúsenosťami a pôsobíme v Bulharsku celoročne, čo zaručuje spoľahlivosť a profesionalitu.

Slnečné pobrežie je najväčším letoviskom bulharského Čiernomoria a ponúka jedinečné podmienky pre celoročné bývanie aj letnú dovolenku. Je preslávené svojou 8 km dlhou piesočnou plážou s pozvoľným prístupom do mora, ideálny pre rodiny s deťmi aj neplavcov. Letovisko disponuje bohatou infraštruktúrou, vrátane obchodov, reštaurácií, kaviarní a zábavných podnikov, a ponúka aj pravidelné spojenie s okolitými mestami.

Blízkosť historického Nesebaru, živá pobrežná promenáda, pravidelné kultúrne podujatia a festivaly, modernizované hotely aj rodinne orientované atrakcie, ako je aquapark Action, robí zo Slnečného pobrežia jedno z najvyhľadávanejších letovísk v celom Bulharsku.

Prečo kúpiť nehnuteľnosť u nás?

Špecializujeme sa na predaj, prenájom a správu nehnuteľností na pobreží Čierneho mora: Slnečné pobrežie, Sveti Vlas, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalšie lokality.

Ponúkame kompletné právne a technické poradenstvo, aby ste investovali do nehnuteľnosti, ktorá spĺňa vaše požiadavky a zaručuje dlhodobú hodnotu vašej investície.

Kúpou nehnuteľnosti s nami váš vzťah s nami nekončí, ale len začína – sme tu pre vás vo všetkých ohľadoch ao správu vašej nehnuteľnosti sa postaráme od A do Z.

Podlažie
3
Počet podlaží
5
Dispozícia
2+kk
Plocha
64 m2
Úžitková plocha
56.66 m2
Balkón
Áno
Bazén
2 bazény
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00