Zariadený 2-izbový apartmán s výhľadom na more, blízko pláže, Chatou Aheloy 2

Aheloy, Bulharsko – ID 14708
73,500 €
Plocha 59 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 3/6
More 400 m
Poplatok za služby 600 € za rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Na našej stránke nájdete ďalších 200 nehnuteľností v tomto regióne!

Ponúkame na predaj moderne riešený apartmán 2 + kk s rozlohou 59,66 m2 v novom komplexe v Aheloy, Bulharsko, len 400 metrov od pláže. Byt sa nachádza na 3. poschodí zo 6 a má zastavanú plochu 52,41 m². Dispozične zahŕňa priestrannú obývaciu izbu s kuchynským kútom, spálňu, kúpeľňu s WC a balkón s krásnym výhľadom na more. Orientácia bytu je na východ, čo zabezpečuje dostatok slnečného svetla počas celého dňa.

Byt sa predáva kompletne zariadený moderným nábytkom, ako je vidieť na priložených fotografiách. V budove sa nachádza výťah. Nehnuteľnosť ponúka vysoký investičný potenciál s ročným výnosom z prenájmu, ktorý má stále stúpajúcu tendenciu.

V komplexe sa nachádza veľký bazén s oddelenou detskou časťou, ktorý je obklopený zeleňou a kvetinovými záhonmi. Pri výstavbe boli použité najnovšie technológie a kvalitné stavebné materiály. Pri kúpe apartmánu sa uzatvára zmluva so správcovskou spoločnosťou, ktorá zabezpečuje údržbu a správu spoločných priestorov. Ročný poplatok za údržbu je 600 EUR. Budova je skolaudovaná podľa zákona 16 a má povolenie na užívanie.

Naša spoločnosť MY PROPERTY BY THE SEA ponúka široký výber osvedčených nehnuteľností v Bulharsku. Špecializujeme sa na sprostredkovanie kúpy, prenájmu a celkovej správy nehnuteľností na bulharskom pobreží v oblastiach, ako sú Aheloy, Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Pomorie a ďalšie atraktívne lokality. Naše služby zahŕňajú komplexnú popredajnú starostlivosť a pomoc. Ako rodení Bulhari pôsobíme v tejto oblasti celoročne a zabezpečíme bezproblémový proces kúpy a následného prenájmu nehnuteľnosti. Naša spolupráca s klientmi sa nekončí uzavretím zmluvy, ale začína sa práve ňou.

Aheloy je malebné prímorské mestečko známe svojou pokojnou atmosférou, zelenými parkami, záhradami a vinicami. Nachádza sa len 5 minút jazdy autom od historického mesta Nesebar a najznámejšieho bulharského letoviska Slnečné pobrežie. Mesto má priame spojenie do Burgasu (29 km) a na letisko pravidelnými autobusovými linkami a minibusmi.

Pomorie, ktoré je vzdialené len 9 km, je obľúbené pre svoje liečivé bahno a ideálne podmienky pre kúpeľnú turistiku. Pomorijský záliv je obľúbeným miestom pre plachtenie, jachting a rybolov. Tento región je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú bývanie v blízkosti mora, s kvalitnou infraštruktúrou a vysokým investičným potenciálom.

Podlažie
3
Počet podlaží
6
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
59 m2
Úžitková plocha
52.41 m2
Balkón
Áno
Bazén
2 bazény
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
620 m
Lekár
2 km
Kaviareň
350 m
Reštaurácia
180 m
Bar
210 m
Škola/škôlka
580 m

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00