Útulné apartmány druhej línie v nádhernej lokalite Bečiči!

Becici, Čierna Hora – ID 14117
77,000 €
Plocha 27 m2
Dispozícia 1+kk
Podlažie 2/4
More 300 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Tieto apartmány sú situované tak, aby ste si mohli vychutnať krásny výhľad na more a hory priamo z okna. Veľkosti apartmánov sa pohybujú od 27 m² do 100 m² a ponúkajú širokú škálu možností vrátane štúdií a apartmánov s dvoma spálňami.

Apartmány sa predávajú nezariadené, čo vám dáva možnosť zariadiť si ich podľa vlastného vkusu a preferencií.

Okrem toho pri kúpe celého poschodia získate možnosť využiť veľmi príjemnú zľavu, ktorá vašu investíciu ešte zatraktívni.

Nepremeškajte svoju šancu vlastniť dokonalú nehnuteľnosť v Bečiči. Kontaktujte nás ešte dnes a začnite svoju cestu za novým domovom alebo investíciou!

Bečiči je malebné letovisko na jadranskom pobreží Čiernej Hory, známe svojou dlhou piesočnatou plážou, ktorá sa považuje za jednu z najlepších v Európe. Toto letovisko ponúka bohaté možnosti rekreácie vrátane vodných športov, vynikajúcich reštaurácií, kaviarní a obchodov. Blízkosť historického mesta Budva dodáva letovisku ďalšiu príťažlivosť vďaka bohatému kultúrnemu dedičstvu a nočnému životu. Bečiči je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú pokojné prostredie s výhľadom na more a zároveň chcú byť blízko mestskej vybavenosti.

Naša realitná kancelária vám ponúka profesionálnu pomoc pri hľadaní ideálnej nehnuteľnosti podľa vašich požiadaviek. Či už hľadáte apartmán s výhľadom na more, luxusnú vilu alebo investičnú príležitosť, sme tu, aby sme vám pomohli nájsť tú správnu nehnuteľnosť, ktorá bude spĺňať všetky vaše potreby. Kontaktujte nás na individuálnu konzultáciu a my vám radi poskytneme všetky informácie a podporu, ktorú potrebujete pri výbere a kúpe nehnuteľnosti.

Podlažie
2
Počet podlaží
4
Dispozícia
1+kk
Plocha
27 m2
Úžitková plocha
25 m2
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00