Plne zariadený apartmán s 1 spálňou v Florenza khamsin

Hurghada , Egypt – ID 13393
55,000 €
Plocha 41 m2
Dispozícia 1+kk
Podlažie 3/4
More 100 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Toto superluxusné štúdio s rozlohou 41,5 m2 sa nachádza na treťom poschodí v rezorte Florenza khamsin v štvrti Arabia. Apartmán má manželskú posteľ, veľa úložného priestoru, šatník, pohovku, kuchynský kút a balkón s výhľadom do záhrady a na územie komplexu. Apartmán je kompletne zariadený novým moderným nábytkom a je vybavený novými spotrebičmi (ohrievač vody, práčka a klimatizácia). V kuchyni sú skrinky, mramorová doska, podomietkový drez, elektrický sporák a mikrovlnná rúra.

Rezort Florenza Khamsin je jedným z najvyhľadávanejších rezortov na trhu s nehnuteľnosťami v Hurghade; je cieľom tých, ktorí hľadajú maximálny luxus, relax, pohodlie, súkromie a pohodu.

O zariadeniach a službách hotela Florenza Khamsin:

- Ležadlá a slnečníky pri bazéne a v záhrade

- Bar pri bazéne

- Bezdrôtové pripojenie na internet, televízne pripojenie a medzinárodný satelitný príjem

- Bezpečnostná služba 24 hodín / 7 dní

- Concierge a recepcia

- Výťahy

- Parkovisko

- Sieť obchodov a služieb

- Medzinárodná kancelária predaja, lízingu a služieb pre rezidentov

- Upratovacie služby

- Tím údržby

- Denný servis a starostlivosť o bazén

- Služba prania bielizne

- Denná donášková služba

- Vyzvednutie limuzínou a na letisku

- LEKÁREŇ

- Reštaurácie a bary

- Trhy a butiky

- Výletné centrum

- Rôzne obchody a potápačské a športové centrum

- Kaderníctvo a salón krásy

- Wellness a športový klub s posilňovňou, saunou a vírivkou.

O rezorte Florenza khamsin:

Rezort Florenza khamsin dostal svoje meno podľa slávneho saharského vetra, ktorý fúka cez púšť päťdesiat dní v roku, a krásnych kvetov, ktoré rozkvitnú, keď sa vietor utíši.

Florenza Khamsin Resort, exkluzívna developerská spoločnosť ponúkajúca výber luxusných nových štúdií a apartmánov pri vode, sa nachádza v obľúbenej štvrti Arabia v Hurghade, len päť minút od úžasného bulváru "New Marina Boulevard" a rušného turistického miesta "Sheraton Road", je tiež v pešej vzdialenosti od rôznych obchodov, reštaurácií, supermarketov, lekární a barov.

Florenza Khamsin sú v podstate dva rezorty v jednom, oddelené cestou; prvá fáza je rezidenčná fáza s krásnym veľkorysým bazénom a zeleňou, kde druhá fáza je luxusný hotel priamo na pláži. Apartmán sa nachádza v druhej fáze, priamo na pláži.

Florenza Khamsin je vynikajúcou voľbou pre kupujúcich rekreačných domov aj pre investorov; kupujúci rekreačných domov si rezort zamilujú, pretože je vzdialený len 5 minút od pulzujúceho centra Hurghady; investori ocenia skutočnosť, že Florenza Khamsin ponúka program prenájmu s vysokou návratnosťou.

Rezort Florenza Khamsin sa nachádza priamo v srdci štvrte Arabia v Hurghade, v ktorej sa nachádza mnoho najobľúbenejších hotelov v Hurghade, ako sú rezorty Grand Azur, Arabia a El Palacio, a jeho výhodou je, že je pokojnejší ako hlavné turistické centrá, pričom poskytuje vynikajúci výhľad na more.

Všetky zábavné zariadenia, obchody, nemocnice, školy a reštaurácie v centre Hurghady sú vzdialené menej ako päť minút od rezortu, vrátane nového módneho prístavu Hurghada Marina, ktorý ponúka množstvo luxusných obchodov a reštaurácií.

Florenza Khamsin sa nachádza len desať minút od medzinárodného letiska Hurghada, pätnásť minút od turistickej promenády Hurghada, dvadsať minút od El Gouna a tridsať minút od Sahl Hasheesh.

Potápači ocenia skutočnosť, že mnohé z najobľúbenejších prístavov potápačských lodí sa nachádzajú v pešej vzdialenosti od hotela Florenza Khamsin. V pešej vzdialenosti sa nachádza aj historický rybí trh v Hurghade, lodenice a trajekt do Šarm aš-Šajchu.

Podlažie
3
Počet podlaží
4
Dispozícia
1+kk
Plocha
41 m2
Úžitková plocha
33.2 m2
Balkón
Áno
Bazén
3 bazény
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00