Plne vybavený apartmán s 2 spálňami a výhľadom na more, úžasný komplex, nedotknutá príroda, Obzor

Obzor , Bulharsko – ID 13537
79,000 €
Plocha 76 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 5/6
More 50 m
Poplatok za služby 10 € za m2/mesiac
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame vám vynikajúci dvojizbový apartmán v 4-hviezdičkovom apartmánovom hoteli, ktorý sa nachádza na malebnom mieste, na skalnatom južnom pobreží v morskom zálive mesta Obzor. Letovisko je obklopené nedotknutou prírodou, pôvabnými kopcami a sviežou zeleňou.

Apartmán sa nachádza na piatom poschodí a pozostáva zo vstupnej haly, priestrannej obývacej izby s kuchyňou a jedálenským kútom, spálne, kúpeľne s WC a priestrannej terasy so vstupom z obývacej izby aj spálne.

Z okien apartmánu a z terasy je krásny panoramatický výhľad na more a vnútorný areál komplexu s bazénmi.

Zastavaná plocha apartmánu je 64 m2, celková plocha je 76 m2.

Apartmán je kompletne zariadený a vybavený domácimi spotrebičmi. Vo všetkých izbách sú klimatizácie.

Komplex, v ktorom sa apartmán nachádza, ponúka dokonalú rovnováhu medzi relaxačnou dovolenkou na pláži a harmonickým moderným štýlom. Klasická stredomorská architektúra sa tu snúbi s arabskými prvkami a modernými detailmi, svetlými priestormi, štýlovým nábytkom.

Súčasťou komplexu je miestnosť na jogu prirodzene ochladzovaná morským vánkom, vnútorné a vonkajšie bazény.

V hlavnej reštaurácii a baroch na území komplexu si môžete vychutnať rôzne jedlá, aromatické vína a exotické koktaily.

Bar pri bazéne je akýmsi ostrovom, ktorý je z jednej strany obklopený morským horizontom a z druhej kaskádovými bazénmi.

Lobby bar ponúka exotickú marockú atmosféru s farebnými vankúšmi a medenými lampami. Môžete si tu oddýchnuť a vypiť rannú kávu alebo obľúbený kokteil. V lobby bare sa budete cítiť príjemne v ktorúkoľvek dennú dobu!

Poplatok za údržbu je 10 €/m2 ročne.

Perfektná ponuka, odporúčame!

My v spoločnosti MOJE NEHNUTEĽNOSTI NA MORE vám ponúkame bezkonkurenčnú ponuku kvalitných a overených nehnuteľností. Pomôžeme vám investovať do správnej nehnuteľnosti podľa vašich požiadaviek, aby vaše peniaze nestratili na hodnote. Sme bulharská spoločnosť a v Bulharsku pôsobíme celoročne. Naša spoločnosť vám môže poskytnúť služby v oblasti kúpy, prenájmu a celkovej správy a popredajných služieb nehnuteľností na bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších.

Postaráme sa o správu nehnuteľností od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých aspektoch.

Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale iba začína.

Tím MNM

Obzor Resort. Pláže a príroda: Je to obľúbené a naozaj príjemné malé letovisko, ktoré spája more so širokými, príjemnými plážami s možnosťou turistiky a nenáročných prechádzok. V blízkosti Obzoru sa do mora vlievajú rieky Dvojnica a Kamčia, ktoré sú súčasťou prírodnej rezervácie.

Obzor a jeho história. Pôvodne grécka námorná základňa sa neskôr stala dôležitou rímskou pevnosťou. V stredoveku tu stála nedobytná bulharská pevnosť Kozyak, ktorá chránila prístav s veľkým hospodárskym významom pre bulharský čiernomorský obchod v 13. a 14. storočí. Zrúcaniny stredovekej pevnosti sa nachádzajú asi 3 km od dnešného Obzoru. Nájdete tu aj ruiny Jupiterovho chrámu na zvyškoch rímskych hradieb.

Podlažie
5
Počet podlaží
6
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
76 m2
Úžitková plocha
64 m2
Terasa
Áno
Bazén
3 bazény
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00