Luxusný apartmán s 3 spálňami v letovisku Imperial v Hurghade, najvyššia cena

Hurghada , Egypt – ID 14273
97,200 €
Plocha 98 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 4/6
More 450 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Tento luxusný apartmán s rozlohou 98 m2 sa nachádza na štvrtom poschodí hotela Imperial Resort Hurghada. Vzdialenosť od krásnej piesočnatej pláže je len 450 metrov, všetka občianska vybavenosť, nákupy a zábava sú v pešej dostupnosti!

Apartmán pozostáva z dvoch spální, dvoch kúpeľní, otvorenej kuchyne, jedálenského priestoru, obývacej časti a priestrannej terasy s výhľadom na bazén.

Kuchyňa v apartmáne má skrinky, ktoré odrážajú priestor a harmóniu, mramorové dosky, drez, bar s vysokými stoličkami a vstavané kuchynské spotrebiče (sporák, rúra, digestor, mikrovlnná rúra, rýchlovarná kanvica, práčka a chladnička).

Apartmán má veľkorysú terasu, ktorá poskytuje plynulé prepojenie medzi spálňami a obývacou časťou. Každá spálňa a obývacia časť ponúka krásny výhľad na bazén.

Apartmán je vhodný pre milovníkov luxusu, pokoja, súkromia a relaxu.

Z apartmánu vyžaruje luxus vďaka dokonale navrhnutým a dokončeným priestorom z tých najlepších materiálov. Je kompletne zariadený úžasným, úplne novým moderným nábytkom a vybavený špičkovými spotrebičmi, ktoré vám spríjemnia pobyt.

O rezorte Imperial Hurghada:

Objavte exkluzívne investičné príležitosti do nehnuteľností so spoločnosťou Imperial. Vďaka viac ako desaťročným skúsenostiam v stavebnom priemysle je Imperial dôveryhodným menom na trhu s nehnuteľnosťami v Hurghade.

Imperial Resort, ktorý sa nachádza v severnej časti Al Ahyaa, Hurghada Redsea, Egypt, a pre tento projekt prekonal všetky očakávania s harmonogramom výstavby. Pôvodne bolo jeho dokončenie naplánované na jún 2023, ale dokončený bol o pozoruhodných 7 mesiacov skôr, ako bolo naplánované, v novembri 2022. Táto správa je mimoriadne vzrušujúca pre majiteľov apartmánov, ktorí sa teraz môžu tešiť na to, že si svoje nové nehnuteľnosti budú užívať skôr, ako sa očakávalo.

Tento vyhľadávaný rezort na pozemku s rozlohou 3 301 metrov štvorcových zahŕňa 150 jednotiek, z ktorých sa všetky predali pôsobivých 18 mesiacov pred dokončením. Výstavba rezortu The Imperial sa začala v januári 2020 po jeho spustení v októbri 2019. Spoločnosť Go Investment bola zodpovedná za úspešný marketing rezortu, čo prispelo k jeho skorému vypredaniu a urýchleniu výstavby.

Vybavenie

- Bazény

- Vyhrievaný bazén

- Strešný nekonečný bazén

- Strešná vírivka

- Salónik a bar na streche s nádherným výhľadom na more

- Reštaurácia

- Bar pri bazéne

- Zelená krajina

- Posilňovňa

- Kúpele

- Obchody

- Recepcia

- nepretržitá bezpečnostná služba

- Parkovacie plochy

- Supermarket

Podlažie
4
Počet podlaží
6
Dispozícia
3+kk
Plocha
98 m2
Úžitková plocha
78 m2
Terasa
Áno
Bazén
2 bazény
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00