Dvojizbový apartmán s výhľadom na more v centre Budvy

Budva, Čierna Hora – ID 12565
415,000 €
Plocha 77 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 4/6
More 150 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Objavte dokonalosť mestského života v srdci Budvy v tomto modernom apartmáne s dvoma spálňami, len pár krokov od mora.

Tento štýlovo zariadený apartmán s rozlohou 77 m² sa nachádza na 4. poschodí dobre vybavenej budovy a poskytuje pohodlný a moderný obytný priestor.

Po vstupe do apartmánu sa ocitnete v priestrannej a svetlej obývacej izbe, ktorá je prepojená s jedálenským kútom a otvorenou kuchyňou. Svetlá obývacia izba vytvára príjemnú atmosféru na relaxáciu a priľahlý jedálenský kút poskytuje ideálne miesto na rodinné večere.

Apartmán má dve útulné a priestranné spálne a kúpeľňu. Okrem toho má apartmán terasu, na ktorej si môžete vychutnávať slnko, rannú kávu alebo len tak obdivovať more.

Na zabezpečenie vášho pohodlia počas celého roka je apartmán vybavený klimatizáciou. Okrem toho sa apartmán predáva kompletne zariadený, čo z neho robí ideálne riešenie pre tých, ktorí hľadajú okamžitý domov alebo investíciu.

Budva je jedno z najživších a najnavštevovanejších miest na čiernohorskom pobreží, známe svojimi piesočnatými plážami, bohatou históriou a rušným nočným životom. Staré mesto Budva s úzkymi kamennými uličkami a stredovekými budovami ponúka jedinečnú atmosféru a pohľad do minulosti. Budva je tiež centrom mnohých kultúrnych a zábavných podujatí, ktoré lákajú návštevníkov z celého sveta.

Naša realitná kancelária vám poskytne profesionálne služby pri hľadaní ideálnej nehnuteľnosti podľa vašich špecifických požiadaviek. Či už hľadáte moderný apartmán s výhľadom na more, luxusnú vilu alebo investičnú príležitosť, sme tu, aby sme vám pomohli nájsť nehnuteľnosť, ktorá bude spĺňať všetky vaše predstavy a potreby. Kontaktujte nás na individuálnu konzultáciu a my vám radi poskytneme všetky informácie a podporu, ktorú potrebujete pri výbere a kúpe vašej novej nehnuteľnosti.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť a dohodnite si obhliadku ešte dnes!

Podlažie
4
Počet podlaží
6
Dispozícia
3+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
77 m2
Úžitková plocha
75 m2
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00