Apartmány rôznych veľkostí a dispozícií v prvej línii, predaj na splátky, Premier Fort Beach

Sveti Vlas, Bulharsko – ID 5294 - B-1/1013
88,500 €
Plocha 48 m2
Dispozícia štúdio
More 50 m
Poplatok za služby 21 € za m2/rok
Obdobie Celoročne

Exkluzívna ponuka apartmánov na pobreží Bulharska - na splátky s 20 % akontáciou, až na 10 rokov! Už postavený perfektne fungujúci komplex v prvej línii!

Hľadáte investíciu alebo vysnívaný apartmán pri mori? Využite jedinečnú príležitosť kúpiť nehnuteľnosť v Bulharsku bez zložitého papierovania, priamo od investora!

Ponúkame viac ako 400 apartmánov v prestížnych letoviskách Elenite, Sveti Vlas, Slnečné pobrežie a Ravda. Naše plne vybavené nehnuteľnosti sú otvorené po celý rok, takže si svoj pobyt môžete užiť kedykoľvek počas roka.

Prečo je táto ponuka špeciálna?

- Splátky len s 20 % akontáciou, bez potreby dokladovania príjmu!
- Splátky až na 10 rokov.
- Nie je potrebné dokladovať príjem
- Žiadne preverovanie minulosti ani finančnej histórie.
- Záruka priamo kupovanou nehnuteľnosťou.

Všetko, čo potrebujete, je jeden doklad totožnosti a byt môže byť váš!

Neváhajte, kontaktujte nás a splňte si svoj sen o vlastnom apartmáne pri mori - jednoducho, rýchlo a bez komplikácií!

Predaj na splátky v už postavenom a fungujúcom komplexe Premier Fort Aparthotel - Pýcha vlastníctva! Premier Fort Aparthotel. Najlepší hotel pre rodinnú dovolenku.
Znie vám to ako otravné reklamné slogany? Ale nie - v našom prípade ide o zaslúžené ocenenia a tituly, objektívne recenzie komplexu Premier Fort na nezávislých rezervačných platformách Booking a Tripadvisor, reálne ceny vo vyhľadávači Google My Business a na platforme Facebook.
Premier Fort Aparthotel je lídrom v rebríčku hotelov a aparthotelov na bulharskom pobreží Čierneho mora: Vynikajúca poloha - v prvej línii a s panoramatickým výhľadom na more. Nachádza sa v letovisku Sveti Vlas, vedľa letoviska Slnečné pobrežie a jachtového prístavu Marina Dinevi. Kombinácia mora, lesa s turistickými chodníkmi a hôr - čo môže byť lepšie? Množstvo zelene a dostatok priestoru na hry a prechádzky - areál je veľký, oplotený a strážený. Vaše deti budú športovať a zabávať sa, takže si môžete vychutnať relax a pokojný čas pre seba; Tobogány a bazény pre deti a dospelých; Športové a detské ihriská, bezplatné kolektívne hry: Vzdušný hokej, stolný futbal a stolný tenis; chutné reštaurácie - bufet, a-la-carte, snack-bar, bar pri bazéne; reštaurácie v Premier Fort - The Chefs a The Taste sú najlepšie hodnotené reštaurácie v letoviskách Slnečné pobrežie a Sveti Vlas; animačný program a detský klub; nepretržitá služba recepcie;
Najvyššie hygienické štandardy vo všetkých priestoroch hotela; dokonale vybavené apartmány, útulné a pohodlné. Krásny výhľad na more z terasy, ktorý si zamilujete; Nová, vysokokvalitná výstavba spĺňajúca všetky normy a predpisy EÚ. S hrdosťou vám oznamujeme možnosť kúpy nehnuteľnosti v Aparthoteli! Skutočne jedinečná príležitosť - investícia do vysoko výnosného letoviska. Majiteľ môže apartmán buď sám využívať, alebo ho nejaký čas využívať na rozprávkovú letnú dovolenku, alebo ho prenechať správcovskej spoločnosti na kompletný prenájom a získať tak zaručený výnos. Nech už si vyberiete ktorúkoľvek možnosť, apartmán v Premier Fort sa stane obľúbeným miestom dovolenky vašej rodiny v Bulharsku a bude pre vás dokonalou investíciou. Majitelia apartmánov v komplexe platia nasledujúce ročné poplatky a dane:
Poplatok za údržbu a správu vo výške 14,50 eur bez DPH 20 % za meter štvorcový zastavanej plochy, nie za celkovú plochu;
Ročný poplatok 215 eur bez DPH 20 % za pripojenie na internet a televíziu a údržbu prístupových kariet;
Poistenie - 50 eur za 1-izbový byt, 60 eur za 1-izbový byt, 70 eur za 2-izbový byt a 80 eur za 3-izbový byt;
Ročný poplatok za spracovanie dane a médií vo výške 30 eur; Za generálne opravy a rekonštrukcie budov a stavieb v areáli sa neplatí. Za príplatok Premier Fort Apart Hotel ponúka rôzne služby, všetko, čo môžete potrebovať počas dovolenky v Bulharsku na pobreží! Všetky apartmány sú kompletne zariadené, absolútne pripravené na bývanie a prenájom v súlade so štandardmi a požiadavkami cestovných kancelárií. Dokončovacie práce vo všetkých apartmánoch boli vykonané len z vysokokvalitných materiálov. Komplex je určený na celoročné bývanie. Stavba je monolitická s použitím modernej technológie "suchej" výstavby z vysokokvalitných materiálov. Steny /vrátane vnútorných stien/ sú z tehál alebo pórobetónu, ekologických materiálov s vynikajúcimi technickými parametrami. Vnútorné steny a stropy sú opláštené sadrokartónom.
Vstupná chodba a kuchynský box: podlaha - keramická dlažba, steny a strop - latexová farba. Kúpeľňa: podlaha - keramická dlažba, steny - keramická dlažba, znížený strop. V každom byte je nainštalovaný elektrický bojler na ohrev vody, sanita - WC, umývadlo, sprchový kút, nábytok a doplnky /polička, zrkadlo a pod/. Obývacia izba/spálňa: podlaha - laminátové parkety, steny a strop - latexová farba. Terasa: podlaha - kamenina, steny - minerálna omietka. Interiérové dvere z MDF. V každej izbe je nainštalovaná klimatizačná jednotka (zima - leto). Okenné rámy z PVC so závesmi. Vonkajšie dvere - s dekoratívnym náterom a prístupom na kartu. Káblová televízia a pripojenie na internet v každej izbe.
Kúpa bytu v Premier Fort Beach Aparthotel je najlepšou investíciou do nehnuteľností, akú môžete urobiť.

Je tiež na splátky

Mám záujem
Dofinancovanie
Dispozícia
štúdio
Výhľad na more
Áno
Plocha
48 m2
Bazén
3 bazény
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
0 m
Lekár
1 km
Kaviareň
0 m
Reštaurácia
0 m
Bar
120 m
Škola/škôlka
1 km

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00