2+kk v luxusnom komplexe Harmony Palace, Slnečné pobrežie

Sunny Beach, Bulharsko – ID 14629
76,900 €
Plocha 47 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 1/7
More 500 m
Poplatok za služby 21 € za m2/rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj útulný apartmán 2+kk s celkovou rozlohou 47,47 m² v obľúbenom komplexe na Slnečnom pobreží v Bulharsku. Tento apartmán sa nachádza na 1. poschodí sedemposchodovej budovy a má celkovú rozlohu 41,77 m². Byt je vo veľmi dobrom stave a je pripravený na okamžité nasťahovanie.

Dispozícia apartmánu zahŕňa priestrannú obývaciu izbu s kuchynským kútom, samostatnú spálňu, kúpeľňu s WC a terasu, kde si môžete vychutnať príjemné chvíle. Byt je čiastočne zariadený a ponúka pripojenie na internet a telefón. Vykurovanie je zabezpečené lokálnym elektrickým kúrením.

Komplex ponúka skvelé zázemie pre pohodlné bývanie a rekreáciu:

Dva vonkajšie bazény s relaxačnými zónami

Recepcia

Reštaurácia

24-hodinová bezpečnostná služba

Udržiavaná záhrada

Výťah

Výhodná poloha: apartmán sa nachádza približne 500 metrov od krásnej piesočnatej pláže, takže sa môžete kedykoľvek vybrať k moru. V blízkosti sa nachádza všetka občianska vybavenosť, ako sú školy, škôlky, zdravotnícke zariadenia, pošta, obchody a supermarkety. Vďaka výbornej dopravnej dostupnosti (verejná doprava, autobus) a jednoduchému prístupu po ceste sa ľahko dostanete do všetkých častí letoviska a jeho okolia.

Ročný poplatok za údržbu je 21 EUR/m².

Slnečné pobrežie je jedným z najvyhľadávanejších letovísk na bulharskom pobreží Čierneho mora vďaka krásnym plážam, bohatému nočnému životu a širokej ponuke zábavných aktivít pre všetky vekové kategórie. Miestna promenáda je plná reštaurácií, barov a obchodov a počas letnej sezóny tu môžete zažiť množstvo festivalov a kultúrnych podujatí.

Tento apartmán je ideálny na trvalé bývanie aj ako investícia s vysokým potenciálom na prenájom. Neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií alebo pre dohodnutie obhliadky.

Podlažie
1
Počet podlaží
7
Dispozícia
2+kk
Plocha
47 m2
Úžitková plocha
41.77 m2
Terasa
Áno
Bazén
2 bazény
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
180 m
Lekár
1 km
Kaviareň
300 m
Reštaurácia
190 m
Bar
160 m
Škola/škôlka
1 km

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00