2+kk s výhľadom na more, komplex Fregata, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulharsko – ID 14757
91,500 €
Plocha 71 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 3/5
More 150 m
Poplatok za služby 600 € za rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Predstavujeme vám apartmán 2+kk s výhľadom na more, Sveti Vlas, Bulharsko.

Ponúkame vám elegantný apartmán 2+kk s celkovou plochou 71,5 m², ktorý sa nachádza na treťom poschodí päťposchodového komplexu v atraktívnej lokalite mesta Sveti Vlas, len 150 metrov od pláže. Tento priestranný apartmán je ideálnou voľbou na celoročné bývanie a investíciu s vysokým potenciálom zisku z prenájmu.

Dispozícia bytu: 1:

Obývacia izba s kuchynským kútom a vstupom na balkón.

Spálňa s dostatkom úložného priestoru

Kúpeľňa s WC

Balkón s výhľadom na more, vhodný na relaxáciu a posedenie

Výhody lokality a komplexu

Tento apartmán sa nachádza v starostlivo udržiavanom komplexe v srdci letoviska Sveti Vlas, ktoré je známe svojou pokojnou atmosférou, čistým vzduchom a krásnymi plážami. V blízkosti máte k dispozícii všetku potrebnú občiansku vybavenosť a služby, ako sú obchody, školy, škôlky, zdravotnícke zariadenia, pošta a verejná doprava. Komplex má recepciu, starostlivo udržiavanú zeleň a bezpečnostnú službu, ktorá zabezpečuje maximálne pohodlie a bezpečnosť obyvateľov a ich hostí.

Vybavenie komplexu:

Upravená záhrada s oddychovými zónami a dvoma bazénmi

Recepcia

Blízkosť pláže a miestnych atrakcií

Ročný poplatok za údržbu vo výške 600 EUR.

Prečo investovať do nehnuteľnosti v meste Sveti Vlas?

Sveti Vlas je jedno z najmalebnejších letovísk na bulharskom pobreží Čierneho mora, ktoré sa nachádza na úpätí pohoria Stará Planina, len 4 km od rušného letoviska Slnečné pobrežie. Táto lokalita je obľúbená pre svoju pokojnú atmosféru, menšie a menej preplnené pláže a jedinečnú kombináciu horskej a morskej klímy, ktorá vytvára ideálne podmienky na celoročný život.

Výhody lokality:

Úzke piesočnaté a kamienkové pláže s pozvoľným vstupom do mora

Južná orientácia pláží zaručuje dlhé a slnečné dni po väčšinu roka

Výborné klimatické podmienky pre zdravie

Blízkosť rušného Slnečného pobrežia a historického mesta Nesebar

Prečo kúpiť nehnuteľnosť od spoločnosti MY PROPERTY BY THE SEA?

Sme špecialisti na bulharský trh s nehnuteľnosťami a ponúkame širokú škálu kvalitných a overených apartmánov a domov v obľúbených lokalitách, ako sú Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Pomorie a ďalšie. Poskytujeme kompletnú správu nehnuteľností vrátane prenájmu a popredajných služieb, čím zabezpečujeme bezstarostné vlastníctvo vašej nehnuteľnosti.

Naše výhody:

Overené a kvalitné ponuky: spolupracujeme len s overenými developermi a vlastníkmi nehnuteľností.

Celoročná podpora: sme celoročne na mieste, a preto môžeme zabezpečiť všetku následnú starostlivosť o vašu nehnuteľnosť.

Kompletná správa nehnuteľností.

Prečo investovať v Bulharsku?

Bulharsko je čoraz obľúbenejšou destináciou pre zahraničných investorov vďaka priaznivým cenám nehnuteľností, stabilnej ekonomike a rastúcemu cestovnému ruchu. Oblasti ako Sveti Vlas, Elenite a Slnečné pobrežie ponúkajú skvelé investičné príležitosti na sezónny prenájom s vysokým potenciálom zisku. Vynikajúca infraštruktúra a ľahká dostupnosť z mnohých európskych miest robia z Bulharska atraktívne miesto na investovanie do rekreačných alebo trvalých nehnuteľností na pláži.

Kontaktujte nás ešte dnes a dozviete sa viac o tejto výnimočnej ponuke! Sme vám k dispozícii po celý rok a radi vám pomôžeme s výberom ideálnej nehnuteľnosti na bulharskom pobreží Čierneho mora.

Podlažie
3
Počet podlaží
5
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
71 m2
Úžitková plocha
62.92 m2
Balkón
Áno
Bazén
2 bazény
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00