2 + kk s výhľadom na bazén, v blízkosti pláže, Chatou Aheloy 2

Aheloy, Bulharsko – ID 14726
60,500 €
Plocha 59 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 1/6
More 400 m
Poplatok za služby 600 € za rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Na našich stránkach nájdete ďalších 200 nehnuteľností v tomto regióne!

Ponúkame na kúpu zariadený 2 + kk apartmán o celkovej ploche 59,97 m² (zastavaná plocha 52,72 m²), ktorý sa nachádza na prízemí novopostaveného komplexu v obľúbenej lokalite Aheloy, iba 400 metrov od pláže. Tento krásny apartmán ponúka pokojné bývanie s priamym výhľadom na bazén a vďaka jeho západnej orientácii si môžete užívať príjemné večerné slnko priamo z vlastnej priestrannej terasy.

Dispozícia apartmánu:

Obývacia izba s kuchynským kútom a jedálenským priestorom

Spálňa s prístupom na terasu

Vstupná chodba s úložným priestorom

Kúpeľňa s toaletou.

Balkón s východom z oboch izieb a výhľadom na bazén

Interiér apartmánu je vo výbornom stave, kompletne vybavený novým nábytkom a spotrebičmi. Byt je pripravený na okamžité nasťahovanie a vytváranie nezabudnuteľných zážitkov. Predstavte si rána strávené pri šálke kávy na terase, popoludňajšiu relaxáciu pri bazéne a večery, kedy si môžete vychutnať atmosféru prímorského bývania.

Vybavenie a služby komplexu:

Veľký vonkajší bazén s oddelenou časťou pre deti a relaxačnou zónou

Upravené zelené plochy a kvetinové záhony pre príjemné prechádzky

Recepcia s 24-hodinovou ostrahou

Výťah pre ľahký prístup do všetkých poschodí

Parkovisko pre rezidentov a návštevníkov

Kvalitné stavebné prevedenie a použitie moderných technológií

Komplex ponúka všetko pohodlie pre príjemné bývanie aj rekreačné pobyty. Vďaka svojej polohe a výbornej dostupnosti je apartmán skvelou investičnou príležitosťou s vysokým potenciálom na prenájom. Ročný výnos z prenájmu činí cez 4 % a vykazuje rastúci trend, čo zaručuje stabilné zhodnotenie vašej investície. Ročný poplatok za údržbu je 600 EUR a zahŕňa správu spoločných priestorov, starostlivosť o zeleň a bazén.

Výhody vlastníctva bytu pri mori v Aheloy:

Aheloy je malebné prímorské mesto s pokojnou atmosférou, ktoré ponúka ideálne podmienky na bývanie i rekreáciu. Nachádza sa iba 5 minút jazdy od historického mesta Nesebar a populárneho letoviska Slnečné pobrežie. V blízkom okolí nájdete obchody, reštaurácie, zdravotnícke zariadenia, školy a ďalšiu občiansku vybavenosť. Mesto Pomorie, preslávené svojimi liečivými bahnmi a kúpeľnou turistikou, je vzdialené iba 9 km. Aheloy má tiež výborné spojenie s mestom Burgas (29 km) a letiskom vďaka pravidelným autobusovým linkám a minibusom.

Prečo kúpiť nehnuteľnosť v Bulharsku s MOJA NEHNUTEĽNOSŤ PRI MORI?

Sme špecialisti na nehnuteľnosti v oblasti bulharského pobrežia, s bohatými skúsenosťami a znalosťami miestneho trhu. Naše služby zahŕňajú kompletnú asistenciu pri kúpe, prenájme a správe nehnuteľností v oblastiach ako Aheloy, Slnečné pobrežie, Sveti Vlas, Nesebar, Ravda, Pomorie a ďalších atraktívnych lokalitách. Ponúkame preverené nehnuteľnosti, profesionálny prístup a komplexnú popredajnú starostlivosť. Sme miestna firma pôsobiaca v Bulharsku celoročne, a našou prioritou je zaistiť vám bezproblémový proces kúpy i následnej správy nehnuteľnosti.

Neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií alebo dojednanie prehliadky tejto nehnuteľnosti. MOJA NEHNUTEĽNOSŤ PRI MORI vám pomôže nájsť ideálny apartmán pre vašu vysnívanú dovolenku alebo výhodnú investíciu v Bulharsku. Naše služby a dlhoročné skúsenosti zaručujú, že vaša spolupráca s nami bude maximálne spoľahlivá a prinesie vám trvalú spokojnosť. Staňte sa súčasťou nášho príbehu a objavte krásy bulharského pobrežia s nami!

Podlažie
1
Počet podlaží
6
Dispozícia
2+kk
Plocha
59 m2
Úžitková plocha
52.72 m2
Balkón
Áno
Bazén
2 bazény
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
620 m
Lekár
2 km
Kaviareň
350 m
Reštaurácia
180 m
Bar
210 m
Škola/škôlka
580 m

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00