2+kk, panoramatický výhľad na more, v komplexe Panorama Fort Beach, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulharsko – ID 14682
104,500 €
Plocha 114 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 6/6
More 50 m
Poplatok za služby 15 € za m2/rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na kúpu nádherný apartmán 2 + kk o celkovej ploche 114 m² s priestrannou terasou a panoramatickým výhľadom na more, ktorý sa nachádza na poslednom, šiestom poschodí moderného rezidenčného komplexu v pokojnej časti obľúbeného letoviska Sveti Vlas. Vďaka svojej výnimočnej polohe iba 50 metrov od piesočnatej pláže a ľahkej dostupnosti do centra mesta je tento apartmán ideálnym miestom ako pre rekreačné pobyty, tak pre celoročné bývanie.

Apartmán sa nachádza v komplexe ponúkajúcom špičkové služby a moderné vybavenie, ktoré zahŕňajú 16 vonkajších bazénov, štýlovú reštauráciu, recepciu s 24hodinovou ostrahou a starostlivo udržiavané záhrady. Rezidenti môžu využívať bezpečné parkovanie a ďalšie zázemie, ktoré zaisťuje vysoký komfort bývania.

V blízkom okolí je k dispozícii kompletná občianska vybavenosť, vrátane škôlok, škôl, zdravotníckych zariadení, pošty a supermarketov. Bohaté možnosti zábavy, športových aktivít a nákupov dopĺňa výborná dopravná dostupnosť vďaka autobusovým linkám a kvalitnej cestnej infraštruktúre.

Sveti Vlas je preslávený svojou jedinečnou kombináciou príjemnej prímorskej klímy a čistého horského vzduchu, čo z nej robí ideálnu destináciu pre tých, ktorí hľadajú zdravé prostredie pre život alebo odpočinok. Letovisko je známe svojou pokojnou atmosférou, malebnými plážami stranou masového turizmu a krásnou prírodou.

Ročný poplatok za údržbu je 14,5 EUR/m², čo zaisťuje vysokú úroveň správy a starostlivosti o nehnuteľnosť aj okolité priestory.

Prečo investovať s nami? Naša spoločnosť MOJA NEHNUTEĽNOSŤ PRI MORI ponúka široké portfólio overených nehnuteľností na bulharskom pobreží. Zaistíme vám kompletný servis pri kúpe, prenájme aj správe nehnuteľnosti, vrátane popredajných služieb. Sme odborníci na miestny trh a pôsobíme v Bulharsku celoročne, čo nám umožňuje poskytovať našim klientom kvalitné služby a individuálny prístup.

Kúpou nehnuteľnosti od nás získate nielen nové bývanie, ale aj spoľahlivého partnera, ktorý vám pomôže zhodnotiť vašu investíciu a postará sa o správu vašej nehnuteľnosti od A do Z.

Podlažie
6
Počet podlaží
6
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
114 m2
Úžitková plocha
100.32 m2
Terasa
Áno
Bazén
16 bazénov
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
1 km
Lekár
3 km
Kaviareň
2 km
Reštaurácia
110 m
Bar
170 m
Škola/škôlka
1 km

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00