1 izbový byt v skvelej lokalite, úžasný komplex, vhodný na prenájom, v blízkosti pláže, Slnečné pobrežie

Sunny Beach, Bulharsko – ID 14658
43,500 €
Plocha 35 m2
Dispozícia 1+kk
Podlažie 2/5
More 550 m
Poplatok za služby 8 € za m2/rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj útulný a funkčný apartmán s 1 spálňou a celkovou rozlohou 35,97 m² v komplexe Sunlight, ktorý sa nachádza v severnej časti obľúbeného letoviska Slnečné pobrežie. Tento apartmán je ideálnou investíciou na letný pobyt, celoročné bývanie alebo ako nehnuteľnosť na prenájom, ktorá zabezpečí stabilný príjem.

Hlavné parametre apartmánu:

Dispozícia: priestranná izba s kuchyňou a jedálenským kútom, kúpeľňa s WC, vstupná hala a terasa s výhľadom na bazén a vnútornú časť komplexu.

Celková plocha: 35,97 m² (úžitková plocha: 33,22 m²).

Orientácia: južná, čo zabezpečuje dostatok svetla a slnečného svetla počas celého dňa.

Poschodie: 2. poschodie zo 4.

Výhľad: malebný výhľad na vnútornú časť komplexu s bazénom.

Vybavenie: apartmán sa predáva kompletne zariadený vrátane nábytku, kuchynského kúta a klimatizácie.

Vzdialenosť od pláže: len 684 metrov, čo znamená jednoduchý a rýchly prístup na krásnu piesočnatú pláž.

Ročný poplatok za správu nehnuteľnosti: 8 EUR/m².

Podmienky.

O komplexe Sunlight na Slnečnom pobreží

Komplex Sunlight je moderný rezidenčný projekt nachádzajúci sa v pokojnej časti Slnečného pobrežia, ideálny pre rodiny s deťmi a tých, ktorí hľadajú pokojné prostredie na relaxáciu. Komplex ponúka vlastný bazén, záhradu s oddychovými zónami, bezpečnostnú službu a údržbu, čím zabezpečuje pohodlné a bezpečné bývanie.

O rezorte Slnečné pobrežie

Slnečné pobrežie je najväčšie a najznámejšie hotelové letovisko na bulharskom pobreží Čierneho mora, ktoré sa nachádza približne 30 km severne od Burgasu. Toto obľúbené turistické miesto je známe svojou 8 km dlhou piesočnatou plážou s jemným zlatistým pieskom a pozvoľným vstupom do mora, ktorá je ideálna pre rodiny s deťmi a seniorov. Letovisko ponúka širokú škálu zábavy, športových a kultúrnych aktivít.

Na Slnečnom pobreží nájdete živú promenádu, ktorá sa tiahne takmer po celej dĺžke pláže a je lemovaná množstvom kaviarní, reštaurácií, obchodov a stánkov so suvenírmi. Oblasť je známa širokou ponukou vodných športov a zábavných atrakcií. V letovisku sa počas leta konajú rôzne festivaly, koncerty a iné kultúrne podujatia.

Dopravu po letovisku zabezpečujú turistické vláčiky a pravidelné autobusové linky, ktoré spájajú Slnečné pobrežie s blízkymi mestami, ako sú Nesebar, Ravda a Burgas.

Prečo investovať s MY PROPERTY BY THE SEA?

Naša spoločnosť MOJE NEHNUTEĽNOSTI PRI MORI sa špecializuje na predaj a správu nehnuteľností na bulharskom pobreží, vrátane lokalít ako Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších. Poskytujeme kompletný servis pri kúpe, prenájme a správe nehnuteľností vrátane popredajných služieb. S nami si môžete byť istí, že vaša investícia bude bezpečná a výnosná.

Naša spolupráca sa nekončí kúpou nehnuteľnosti - naopak, stávame sa vašimi dlhodobými partnermi a staráme sa o všetky záležitosti súvisiace s nehnuteľnosťami.

Prečo kúpiť nehnuteľnosť na Slnečnom pobreží?

Investícia do nehnuteľnosti na Slnečnom pobreží je výhodná vďaka vysokému dopytu turistov, krásnym plážam a atraktívnej lokalite. Táto oblasť je ideálna na letnú dovolenku, celoročné bývanie alebo ako investičná nehnuteľnosť s možnosťou stabilného príjmu z prenájmu. V tesnej blízkosti sa nachádza mesto Nesebar zapísané na zozname UNESCO, čo zvyšuje atraktívnosť celej oblasti.

Ak hľadáte útulný apartmán na Slnečnom pobreží na vlastné bývanie, rekreačné účely alebo ako investičnú príležitosť, neváhajte nás kontaktovať! Radi vám poskytneme viac informácií a zorganizujeme obhliadku tohto výnimočného apartmánu.

Podlažie
2
Počet podlaží
5
Dispozícia
1+kk
Plocha
35 m2
Úžitková plocha
33.22 m2
Balkón
Áno
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
70 m
Lekár
750 m
Kaviareň
140 m
Reštaurácia
50 m
Bar
110 m
Škola/škôlka
610 m

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00