Životný štýl 3, Ravda, Bulharsko

Ravda, Bulharsko – ID 14661
V tomto komplexe zostáva 1 jednotka

Ponúkame vám krásne apartmány v komplexe Lifestyle 3 v obľúbenom letovisku Ravda v Bulharsku.

Apartmány sú súčasťou komplexu Lifestyle 3, ktorý sa nachádza 300 metrov od južnej pláže Ravda a 500 metrov od hlavnej pláže Ravda. Komplex ponúka širokú škálu zariadení vrátane bazéna pre deti a dospelých, oddychovej zóny a detského ihriska. V blízkosti sa nachádza pláž Aurelia (1,7 km) a obľúbený vodný park Action (8,9 km). Pre maximálne pohodlie ponúka komplex aj platenú kyvadlovú dopravu na letisko Burgas, vzdialené len 24 km.

Vďaka umiestneniu apartmánu na vyššom poschodí si budete môcť vychutnať nádherný výhľad na more. Komplex sa zameriava na bezpečnosť a pohodlie svojich obyvateľov.

MY PROPERTY BY THE SEA ponúka široký výber osvedčených a kvalitných nehnuteľností na bulharskom pobreží. Naša spoločnosť vám pomôže nájsť ideálnu nehnuteľnosť podľa vašich požiadaviek a zabezpečí, aby vaša investícia zostala hodnotná. Sme miestni odborníci, ktorí pôsobia v Bulharsku po celý rok. Poskytujeme kompletné služby od kúpy, prenájmu až po správu nehnuteľností a popredajný servis v lokalitách ako Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších.

Postaráme sa o vašu nehnuteľnosť od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých aspektoch. Naša spolupráca sa kúpou nekončí, ale začína.

Tím MNM

Ravda je pokojné prímorské letovisko, ktoré sa nachádza 30 km severne od Burgasu. Letovisko ponúka krásne piesočnaté pláže, príjemnú atmosféru a širokú ponuku reštaurácií, obchodov, barov a ďalších atrakcií. Ravda je ideálna pre rodiny s deťmi a všetkých, ktorí si chcú oddýchnuť od rušnejších turistických centier. Neďaleko sa nachádza historické mesto Nesebar, ktoré je zapísané na zozname svetového dedičstva UNESCO, čo ešte zvyšuje atraktivitu tejto lokality.

Jednotky v komplexe

Zariadený 2+kk, s výhľadom na more, komplex Lifestyle 3, Ravda
výhľad na more žiadaný komplex žiadaná lokalita
71 m2
2+kk
5/6
300 m
96,900 €
Šipka vpravo
Výhľad na more
Áno
Bazén
Bazén
Recepcia
Recepcia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00