Vista Residence, Sveti Vlas, Bulharsko

Sveti Vlas, Bulharsko – ID 14442
V tomto komplexe zostávajú 2 jednotky

Predstavujeme vám krásne apartmány nachádzajúce sa v komplexe Vista Residence v bulharskom meste Sveti Vlas.

Komplex Vista Residence sa nachádza na pokojnom mieste, len 20 metrov od supermarketu, 50 metrov od reštaurácie a 150 metrov od známeho prístavu Dinevi. Je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú pokojné a pohodlné prostredie s výbornou dostupnosťou služieb.

V rámci komplexu môžu majitelia a ich hostia využívať bazén s detskou časťou, relaxačnú zónu, parkovacie miesta, výťah, 24-hodinovú bezpečnostnú službu a službu letiskového transferu.

V spoločnosti MY PROPERTY BY THE SEA ponúkame široký výber overených nehnuteľností v Bulharsku. Pomôžeme vám investovať do tej správnej nehnuteľnosti, ktorá bude spĺňať vaše požiadavky a zabezpečí, že vaša investícia nestratí na hodnote. Sme Bulhari s dlhoročnými skúsenosťami na bulharskom realitnom trhu a pôsobíme tu celoročne. Naše služby zahŕňajú kompletný nákup, prenájom, správu nehnuteľností a popredajné služby v obľúbených lokalitách, ako sú Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Pomorie a ďalšie.

Poskytujeme komplexnú správu nehnuteľností od A po Z, takže sa môžete spoľahnúť na našu podporu vo všetkých aspektoch. Náš vzťah sa kúpou nehnuteľnosti nekončí, ale iba začína.

Sveti Vlas je príjemné mesto na úpätí pohoria Stará Planina, vzdialené len 4 km od známeho Slnečného pobrežia. Vďaka svojej polohe ponúka jedinečnú kombináciu čistého horského vzduchu a morského podnebia, čo vytvára ideálne podmienky na rekreáciu a celoročné bývanie. Sveti Vlas je známy svojimi pokojnými plážami, ktoré sú menej preplnené ako pláže na Slnečnom pobreží. Nachádzajú sa tu piesočnaté aj kamienkové pláže s pozvoľným vstupom do čistého mora, ktoré sú ideálne pre rodiny s deťmi a milovníkov prírody. Letné dni sú príjemné s chladnejšími popoludniami a jeseň je dlhá, teplá a pokojná.

Prečo si vybrať MOJE OBYVATEĽSTVO PRI MORI? Sme miestni odborníci s osobným prístupom a dlhoročnými skúsenosťami. Pomôžeme vám s výberom nehnuteľnosti a následnou starostlivosťou, aby bola vaša investícia čo najvýhodnejšia a bezproblémová.

Jednotky v komplexe

2+kk s terasou, v komplexe Vista Residence, Sveti Vlas
žiadaný komplex žiadaná lokalita
62 m2
2+kk
2/5
150 m
69,300 €
Šipka vpravo
Priestranný apartmán s 2 spálňami, s výhľadom na more, v komplexe Vista Residence, Sveti Vlas
výhľad na more žiadaný komplex žiadaná lokalita
71 m2
2+kk
5/5
150 m
88,000 €
Šipka vpravo
Bazén
Bazén
Recepcia
Recepcia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
270 m
Lekár
1 km
Kaviareň
490 m
Reštaurácia
70 m
Bar
70 m
Škola/škôlka
1 km

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00