Prestížny rezidenčný projekt s výhľadom na more, zalesnená oblasť, Golem, Albánsko

Golem, Albánsko – ID 13297
V tomto komplexe zostávajú 2 jednotky

Lokalita: Golem, Albánsko

Čas na dokončenie: 24 mesiacov

Rok dokončenia: 2026

Vzdialenosť od mora:600 metrov

Exkluzívna investičná príležitosť v malebnej lokalite Golem v Albánsku, kde sa v súčasnosti stavia prestížny rezidenčný projekt s plánovaným dokončením za 24 mesiacov.

Tento projekt pozostáva z troch elegantných budov navrhnutých tak, aby každý apartmán mal nerušený výhľad na more. Vďaka umiestneniu budov na kopci si obyvatelia môžu vychutnávať nádherný panoramatický výhľad na okolitú prírodu a hladinu mora. Projekt je zasadený do sviežej zelene a ponúka bohatú prírodnú scenériu, ktorá poskytuje obyvateľom pokoj a súkromie.

Architektonický vzhľad budov je moderný a pripomína luxusné vily, pričom dôraz bude kladený na estetiku a použitie najkvalitnejších materiálov. Každý detail bol starostlivo premyslený, aby sa zabezpečilo maximálne pohodlie a spokojnosť budúcich majiteľov. Každý byt bude vybavený balkónom so zabudovaným grilom a odsávaním vzduchu, čo obyvateľom umožní vychutnať si grilovanie v pohodlí domova a zároveň zachovať čistý a príjemný vzduch.

Z rezidencie sa ľahko dostanete k moru, ktoré je vzdialené 600 metrov. Lokalita je známa svojím pokojným prostredím, ktoré je ideálne na relaxáciu a odpočinok, ďaleko od ruchu veľkomesta. Projekt je v súčasnosti v počiatočnej fáze výstavby, čo záujemcom ponúka možnosť využiť výhodné ceny.

Výhody tohto projektu:

  • Vzdialenosť od mora 600 metrov

  • neobmedzený výhľad na more

  • pokojná a nerušená lokalita

  • vstavané grily s odsávaním na balkónoch

  • konštrukcia podľa európskych noriem a kvalitné materiály

  • zaujímavá lokalita s možnosťami výletov do prírody.

Golem je malebné letovisko nachádzajúce sa neďaleko mesta Durres, známe svojimi krásnymi plážami a čistým morom. Toto miesto je ideálne pre tých, ktorí hľadajú pokojnú dovolenku s pohodlným prístupom k modernému mestskému životu. Golem ponúka nielen oddych na piesočnatých plážach, ale aj širokú ponuku reštaurácií, kaviarní a obchodov, ktoré sú otvorené po celý rok. Vďaka výbornému dopravnému spojeniu a blízkosti hlavných turistických atrakcií je Golem obľúbenou destináciou na dovolenku a investovanie do nehnuteľností.

Jednotky v komplexe

2-izbový byt v luxusnom projekte s výhľadom na more v Goleme, Albánsko
na splátky výhľad na more žiadaný komplex žiadaná lokalita
68 m2
2+kk
1/2
600 m
95,500 €
Šipka vpravo
2-izbový byt v luxusnom projekte s výhľadom na more v Goleme, Albánsko
na splátky výhľad na more žiadaný komplex žiadaná lokalita
68 m2
2+kk
1/2
600 m
74,000 €
Šipka vpravo
Výhľad na more
Áno
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00