Pozemok na predaj v Dobrote s výhľadom na more

Dobrota, Čierna Hora – ID 12608
Plocha 5030 m2
More 700 m
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj pozemok v malebnej oblasti Dobrota, v blízkosti historického mesta Kotor. Celková rozloha pozemku je 5030 m².

Pozemok sa nachádza len 700 metrov od mora a ponúka krásny výhľad na záliv. Okolie je už čiastočne zastavané a k pozemku sa plánuje vybudovať 6 metrov široká prístupová cesta, ktorá zabezpečí ľahký prístup.

V blízkosti pozemku sú k dispozícii všetky potrebné inžinierske siete - voda, elektrina a kanalizácia.

Dobrota je pokojná a malebná obec, ktorá sa nachádza v tesnej blízkosti historického mesta Kotor, zapísaného na zozname svetového dedičstva UNESCO. Táto oblasť je známa svojimi krásnymi kamennými domami, malebnými uličkami a dlhými promenádami pozdĺž pobrežia. Táto lokalita ponúka dokonalú kombináciu tradičného stredomorského života s moderným komfortom.

Dobrota je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú pokojné a malebné prostredie s rýchlym prístupom ku všetkým službám a atrakciám, ktoré Kotor ponúka. Mesto Kotor je známe svojimi historickými pamiatkami, kultúrnymi podujatiami a vynikajúcou gastronómiou. Oblasť je tiež výborným východiskovým bodom pre rôzne outdoorové aktivity, ako je plachtenie, turistika a cyklistika.

Investujte do tohto výnimočného pozemku v Dobrote a využite jedinečnú príležitosť vytvoriť si kúsok raja na čiernohorskom pobreží.

Pre viac informácií a obhliadku nás kontaktujte ešte dnes

Výhľad na more
Áno
Plocha
5030 m2

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00