Marina Holiday Club, Pomorie, Bulharsko

Pomorie, Bulharsko – ID 14688
V tomto komplexe zostáva 1 jednotka

Predstavujeme vám apartmány rôznych dispozícií a výmer, ktoré sa nachádzajú v prestížnom rezidenčnom komplexe v bulharskom meste Pomorie.

Vybavenosť komplexu zahŕňa:

Parkovisko
Výťah
24-hodinová recepcia a bezpečnostná služba
Restaurácia
Údržiavané zelené plochy
Bazén s oddychovou zónou

Tento komplex sa nachádza v pokojnej časti mesta Pomorie, len 200 metrov od krásnej pláže. V blízkosti sa nachádza všetka občianska vybavenosť, ako sú školy, škôlky, zdravotnícke zariadenia, pošta, obchody, služby a supermarket. Lokalita má výbornú dopravnú dostupnosť vďaka verejnej doprave a dobre udržiavanej cestnej sieti.

Pomorie je známe svojimi malebnými plážami, čistým morom a príjemným podnebím, vďaka čomu je ideálnym miestom na letnú dovolenku a celoročné bývanie. Žiadaná lokalita tohto apartmánu vám zabezpečí skvelú návratnosť investície a vysoký potenciál prenájmu.

MOJA NEHNUTEĽNOSŤ PRI MORI vám prináša široký výber kvalitných a overených nehnuteľností na bulharskom pobreží. Pomôžeme vám nájsť ideálnu investíciu, ktorá splní vaše očakávania a zabezpečí dlhodobé zhodnotenie vašich peňazí. Sme miestni odborníci s dlhoročnými skúsenosťami a v Bulharsku pôsobíme celoročne. Poskytujeme komplexné služby v oblasti kúpy, prenájmu a správy nehnuteľností v lokalitách ako Pomorie, Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy a ďalších.

Vaša spokojnosť je našou prioritou. Postaráme sa o vás vo všetkých aspektoch - od prvého kontaktu až po správu vašej nehnuteľnosti po kúpe. Na našu podporu sa môžete spoľahnúť na každom kroku. Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale len začína.

Hľadáte svoje miesto pri mori? Kontaktujte nás a spoločne pre vás nájdeme dokonalú nehnuteľnosť!

Jednotky v komplexe

Priestranný 2+kk, 200 m od pláže v komplexe Marina Holiday Club, Pomorie
žiadaný komplex žiadaná lokalita výhodná cena
64 m2
2+kk
3/6
200 m
93,500 €
Šipka vpravo
Bazén
Bazén
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
660 m
Lekár
2 km
Kaviareň
420 m
Reštaurácia
90 m
Bar
130 m
Škola/škôlka
360 m

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00