Luxusný dom s výhľadom na more a bazénom, na dlhodobý prenájom, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulharsko – ID 14768
1,300 € za mesiac
Plocha 500 m2
Dispozícia 5+kk
More 500 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Predstavujeme vám na dlhodobý prenájom jeden z troch luxusných domov v Sveti Vlas, Bulharsko!

Predstavujeme vám na dlhodobý prenájom tri luxusné dvojpodlažné domy v exkluzívnej lokalite Sveti Vlas, len 6-7 minút chôdze od krásnej Rajskej pláže. Domy sa nachádzajú v prestížnom butikovom komplexe "Inni Park" a ponúkajú výnimočný komfort s výhľadom na more a pokojnú atmosféru.

Cena prenájmu jedného domu je 1300 € mesačne + náklady na služby (cca 150-200 € mesačne). Malé psy sú vítané! Súčasťou komplexu je aj spoločný bazén, okolo ktorého sú umiestnené luxusné ležadlá a slnečníky, ideálne na relaxáciu. Každý dom má vlastný gril a veľký dvor s rozlohou 500 m².

Podrobnosti o dome

Dvojpodlažný dom s rozlohou 260 m²

Luxusná obývacia izba s kuchynským kútom a štyri spálne

Dom je plne vybavený

Súkromný dvor: 500 m²

Súkromné parkovisko pre 8-10 áut

Bazén, luxusné ležadlá, slnečníky a trampolína pre deti

Výhody prenájmu domu pri mori v meste Sveti Vlas

Komplex "Inni Park" ponúka jedinečnú kombináciu horského lesa a pobrežia Čierneho mora. Čistý, ionizovaný vzduch poskytuje zdravé prostredie, ideálne na relaxáciu a aktívny život. Výhľad na Nesebarský záliv a blízkosť prírodnej Rajskej pláže robí z tohto miesta ideálnu voľbu pre tých, ktorí hľadajú pohodlie a luxusný životný štýl pri mori.

Prečo si prenajať dom pri mori v Bulharsku?

Sveti Vlas je obľúbené letovisko, ktoré spája nádherný výhľad na more a hory s pokojnou atmosférou. Ideálne pre rodiny alebo dlhodobé bývanie. Sveti Vlas ponúka širokú škálu reštaurácií, barov, obchodov a kultúrnych podujatí, pričom si zachováva pokojné a relaxačné prostredie ďaleko od ruchu Slnečného pobrežia.

Blízkosť rušného letoviska Slnečné pobrežie znamená, že máte všetko, čo potrebujete, na dosah ruky, zatiaľ čo Sveti Vlas zostáva pokojnou oázou.

Prečo investovať a prenajať si nehnuteľnosť od spoločnosti MY PROPERTY BY THE SEA?

Sme odborníci na bulharský trh s nehnuteľnosťami a ponúkame široký výber kvalitných nehnuteľností v najlepších lokalitách, ako sú Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Pomorie, Ravda a ďalšie. Naše služby zahŕňajú kompletnú správu nehnuteľností a podporu počas celého procesu prenájmu.

Spolupracujeme len s overenými developermi a vlastníkmi nehnuteľností.

Celoročná podpora: zabezpečujeme všetku starostlivosť o vašu nehnuteľnosť vrátane prenájmu, údržby a popredajného servisu, takže sa môžete plne sústrediť na svoju investíciu.

Bezpečnosť a starostlivosť: Postaráme sa o všetko od správy nehnuteľnosti až po jej prenájom, aby sme zabezpečili čo najlepšiu návratnosť vašej investície.

Prečo investovať v Bulharsku?

Bulharsko sa stáva čoraz atraktívnejšou destináciou pre zahraničných investorov vďaka nízkym cenám nehnuteľností, rastúcej ekonomike a zvyšujúcemu sa záujmu turistov. Oblasti ako Sveti Vlas, Slnečné pobrežie a Elenite ponúkajú skvelé investičné príležitosti, či už chcete prenajímať krátkodobo alebo dlhodobo.

Kontaktujte nás ešte dnes a dozviete sa viac o tejto exkluzívnej ponuke! Sme vám k dispozícii po celý rok a radi vám pomôžeme nájsť ideálnu nehnuteľnosť na bulharskom pobreží Čierneho mora.

Počet podlaží
2
Dispozícia
5+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
500 m2
Pozemok
500 m2
Úžitková plocha
260 m2
Terasa
Áno
Balkón
Áno
Bazén
Áno
Zastavaná plocha
260 m2
Parkovanie
Áno
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00