Krásny penthouse s výhľadom na more v Budve, Bečiči, Čierna Hora

Bečići, Čierna Hora – ID 14572
390,000 €
Plocha 70 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 5/5
More 600 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame exkluzívny penthouse v prestížnej lokalite Bečiči, Budva. Tento luxusný apartmán s rozlohou 70 m² sa nachádza na 5. poschodí moderného rezidenčného komplexu a je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pohodlné bývanie v blízkosti mora. Dispozícia apartmánu zahŕňa priestrannú obývaciu izbu spojenú s jedálenským kútom a plne vybavenou kuchyňou, dve elegantné spálne, dve luxusné kúpeľne a veľký balkón s panoramatickým výhľadom na Jadranské more. Apartmán je kompletne zariadený moderným nábytkom a je pripravený na okamžité nasťahovanie.

Tento penthouse poskytuje jedinečnú kombináciu komfortu a luxusu s výhľadom na more. Vďaka blízkosti pláže (len 600 metrov) a ľahkej dostupnosti všetkých potrebných služieb, ako sú reštaurácie, kaviarne a obchody, je tento apartmán ideálny na relaxáciu a investičné účely. K apartmánu patrí aj exkluzívne využívanie strešnej terasy, ktorá ponúka úchvatný výhľad na pobrežie. Parkovanie pred budovou a v okolí poskytuje pohodlie pre majiteľov a návštevníkov.

Bečiči, ako súčasť Budvy, je obľúbené letovisko známe svojimi krásnymi plážami a kvalitnou turistickou infraštruktúrou. Ponúka širokú škálu voľnočasových aktivít, od vodných športov až po príjemné prechádzky pozdĺž pobrežia. V miestnych reštauráciách a kaviarňach sa podávajú jedlá tradičnej stredomorskej kuchyne a oblasť je vhodná pre rodinnú dovolenku, ako aj pre tých, ktorí si chcú užiť nočný život a spoločenské aktivity.

Čierna Hora sa stáva čoraz obľúbenejšou destináciou pre investície do nehnuteľností. Spája sa tu nádherná prírodná scenéria vrátane hôr a pobrežia s bohatou kultúrnou históriou. Krajina ponúka vynikajúce možnosti pre tých, ktorí hľadajú oddych pri mori a zároveň majú prístup k moderným službám a aktivitám. Vďaka blízkosti Chorvátska a Grécka je Čierna Hora ideálnou destináciou pre cestovateľov, ktorí chcú spoznávať Stredomorie.

Naša realitná kancelária poskytuje kompletný servis pri kúpe nehnuteľnosti v Čiernej Hore. Sme tu, aby sme vám pomohli nájsť ideálnu nehnuteľnosť pre vaše potreby, od právneho poradenstva až po vybavenie všetkých potrebných formalít. Kontaktujte nás a my vám pomôžeme zrealizovať vašu predstavu o bývaní pri mori.

Podlažie
5
Počet podlaží
5
Dispozícia
3+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
70 m2
Úžitková plocha
65 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno
Obchod
430 m
Lekár
1 km
Kaviareň
160 m
Reštaurácia
80 m
Bar
470 m
Škola/škôlka
1 km

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00