Krásny apartmán pre znalcov v centre Hurghady, vhodný na celoročné bývanie a na prenájom

Hurghada , Egypt – ID 14784
86,000 €
Plocha 155 m2
Dispozícia 4+kk
Podlažie 3/5
More 850 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Luxusný apartmán pre milovníkov Egypta v centre Hurghady a v blízkosti pláže a všetkých zariadení a zábavy!

Tento úžasný apartmán s rozlohou 155 m² sa nachádza na 3. poschodí a je situovaný v oblasti El Hadaba, v blízkosti nemeckého veľvyslanectva v Hurghade.

- Tento luxusný apartmán Hadaba ponúka dostatok priestoru s tromi spálňami vrátane hlavnej spálne s vlastnou kúpeľňou. Okrem hlavnej kúpeľne je k dispozícii ďalšia spoločná kúpeľňa pre pohodlie všetkých obyvateľov. Súčasťou apartmánu je aj otvorená kuchyňa, jedálenský kút a priestranný obývací priestor.

- Vďaka svojej výhodnej polohe je byt ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú priestranný a výhodne umiestnený domov.

- Byt Hadaba sa predáva nezariadený, je dokončený z najkvalitnejších materiálov a má prepracovaný moderný dizajn, v ktorom si užijete eleganciu a priestor na každom kroku. Byt má steny vo farbe šalvie, ktoré navodzujú pocit uvoľnenia a uzemnenia. S nábytkom a zariadením vám radi pomôžeme za bezkonkurenčnú cenu.

Byt v Hadabe sa predáva so zelenou zmluvou, ktorá slúži ako potvrdenie, že nehnuteľnosť a jej súčasný majiteľ sú riadne zapísaní v Jednotnom štátnom registri nehnuteľností v Egypte.

Lokalita:

Tento krásny apartmán sa môže pochváliť výnimočnou polohou v srdci štvrte Hadaba v Hurghade. Nachádza sa v pešej vzdialenosti od nemeckého veľvyslanectva a námestia Sheraton a ponúka neprekonateľné pohodlie. Známa ulica Sheraton, ktorá sa považuje za centrum mesta, je vzdialená len kúsok pešo a poskytuje ľahký prístup k supermarketom, obchodom, bankám, lekárňam, reštauráciám, barom, plážam a hotelom.

Okrem toho má štvrť Hadaba strategickú polohu: 850 metrov od najnižšej pláže, len 10 minút jazdy od medzinárodného letiska v Hurghade, 5 minút od prístavu, 10 minút od turistickej promenády v Hurghade a 20 minút od El Gouna a Sahl Hasheesh. Táto vynikajúca poloha zaručuje, že obyvatelia majú na dosah všetko, čo potrebujú, čo z tohto miesta robí veľmi atraktívne miesto na bývanie.

Podlažie
3
Počet podlaží
5
Dispozícia
4+kk
Plocha
155 m2
Úžitková plocha
120 m2
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00