Krásny apartmán 1+kk v blízkosti Severnej pláže, Primorsko

Primorsko, Bulharsko – ID 14669
47,800 €
Plocha 38 m2
Dispozícia 1+kk
Podlažie 2/4
More 500 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Na našej stránke nájdete ďalších 200 nehnuteľností v tomto regióne!

Exkluzívne zastúpenie!

Apartmány na predaj v Primorsku - Vaša príležitosť bývať pri severnej pláži

Ponúkame na predaj moderné apartmány rôznych veľkostí a dispozícií v jednej z najvyhľadávanejších lokalít bulharského Čierneho mora - v Primorsku, v blízkosti obľúbenej Severnej pláže. Apartmány sa dokončujú na kľúč a fotografie sú len ilustračné. Ak potrebujete pomôcť s nákupom nábytku a vybavenia, ponúkame vám služby za bezkonkurenčné ceny, ktoré zahŕňajú všetko od výberu až po kompletnú realizáciu.

Konkrétny apartmán 1 + kk sa nachádza na prvom poschodí, jeho celková rozloha je 38,21 m2.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť a staňte sa súčasťou prestížnej komunity v jednom z najvyhľadávanejších letovísk na bulharskom pobreží.

Prečo investovať do apartmánu v Primorsku?

Primorsko, nazývané perlou Čierneho mora, je jedným z najkrajších letovísk v Bulharsku. Mesto získalo ocenenie Modrá vlajka za kvalitu svojich pláží a čistotu mora. Jeho rozľahlé piesočnaté pláže sa tiahnu pozdĺž pobrežia a lákajú milovníkov slnka a mora z celého sveta. Ak uprednostňujete pokoj pri mori, ale zároveň túžite po možnosti zábavy, Primorsko ponúka oboje v dokonalej harmónii.

Prírodné krásy a zážitky

Objavte krásu pieskových dún v Primorsku, ktoré dávajú tejto oblasti jedinečný charakter a vytvárajú malebné scenérie na nezabudnuteľné fotografie. Duny tiež chránia mesto pred silným vetrom a vytvárajú príjemnú mikroklímu na oddych.

Primorsko má aj pestrú ponuku nočného života. Môžete si vybrať medzi štýlovými klubmi, barmi, tradičnými reštauráciami alebo si vychutnať pokojný večer na pláži s drinkom v ruke. Pre gurmánske zážitky je tu široký výber reštaurácií, kaviarní a bistier, kde si môžete vychutnať čerstvé morské plody a regionálne špeciality.

Najväčšie pláže bulharského Čierneho mora

Primorsko leží na polostrove medzi Stomopolskou lagúnou a Čertovou zátokou na úpätí pohoria Strandža. Miestne pláže sú najväčšie a najdlhšie na celom bulharskom pobreží, s celkovou rozlohou viac ako 1045 tisíc m². Každá pláž má svoje čaro a je súčasťou malebného prírodného prostredia, ktoré láka miestnych obyvateľov aj turistov z celého sveta. Medzi najobľúbenejšie pláže patria:

"Arkutino"

"Ropotamo Estuary"

"Perla"

"Stomopolu"

"Primorsko-Sever"

"Primorsko - juh"

"Diablova zátoka"

"MMT"

"Aleppo"

Prečo si kúpiť nehnuteľnosť od spoločnosti MOJA NEHNUTEĽNOSŤ PRI MORI?

Naša spoločnosť MY PROPERTY BY THE SEA je odborníkom na predaj overených nehnuteľností na bulharskom pobreží. Ponúkame kompletný servis, ktorý zahŕňa nielen výber nehnuteľnosti, ale aj pomoc pri právnych úkonoch, správe a údržbe. Pomôžeme vám vybrať nehnuteľnosť, ktorá bude spĺňať vaše potreby a zabezpečí, aby bola vaša investícia čo najvýhodnejšia.

Na bulharskom trhu pôsobíme celoročne a naše znalosti a skúsenosti nám umožňujú poskytovať našim klientom komplexné služby od kúpy až po prenájom a následnú správu nehnuteľnosti. Okrem Primorska pôsobíme aj v ďalších obľúbených destináciách, ako sú Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a mnohé ďalšie. Vďaka nášmu profesionálnemu prístupu sa na nás môžete spoľahnúť vo všetkých fázach procesu kúpy nehnuteľnosti.

Ak hľadáte kombináciu krásnej prírody, kvalitného vybavenia a pestrého spoločenského života, Primorsko je ideálnou voľbou pre váš nový domov alebo rekreačné sídlo. Nechajte sa uniesť čarom tohto výnimočného mesta a investujte do nehnuteľnosti, ktorá bude zodpovedať vašim predstavám!

Podlažie
2
Počet podlaží
4
Dispozícia
1+kk
Plocha
38 m2
Úžitková plocha
30.34 m2
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00