Exkluzívna ponuka apartmánov s jednou spálňou v novom komplexe v Kotore, Risan

Risan, Čierna Hora – ID 12548
145,230 €
Plocha 48 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 2/3
More 150 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Objavte harmóniu prímorského bývania a moderného luxusu s našou exkluzívnou ponukou apartmánov s jednou spálňou na predaj v novom komplexe v Kotore, Risan.

Tento nádherný komplex sa nachádza v bezprostrednej blízkosti azúrových vôd mora a rozkladá sa na troch poschodiach, čím poskytuje idylické prostredie pre váš vysnívaný domov.

Vyberte si z ponuky apartmánov s jednou spálňou s rozlohou od 48,41 m² do 59,05 m², ktoré sú starostlivo navrhnuté s dôrazom na pohodlie a estetiku.

Každý apartmán obsahuje priestrannú obývaciu izbu, ktorá je bez problémov prepojená s otvorenou kuchyňou a jedálenským kútom, pokojnú spálňu a modernú kúpeľňu.

Vybavenie a poloha

Detské ihrisko: Pre rodiny s deťmi je pred budovou krásne detské ihrisko, ktoré poskytuje bezpečný a zábavný priestor pre najmladších členov komunity.

Komplex sa nachádza len 150 metrov od mora, čo obyvateľom umožňuje ľahko si osvojiť prímorský životný štýl a vychutnať si krásy Stredozemného mora.

Wellness centrum: V objekte sa nachádza SPA & Wellness centrum, sauna, turecký kúpeľ a bazén, ktoré zabezpečujú maximálny relax a pohodlie.

Kúpele a wellness centrum ponúkajú relaxačné a pohodlné prostredie a ponúkajú relaxačné a pohodlné prostredie a ponúkajú relaxačné a pohodlné prostredie a ponúkajú relaxačné a pohodlné prostredie.

Napriek svojej pokojnej polohe má komplex výhodnú polohu len 20 minút jazdy autom od historického mesta Kotor.

To umožňuje obyvateľom ľahký prístup ku kultúrnym atrakciám mesta a ďalším službám, čím sa dosahuje dokonalá rovnováha medzi pokojom a komfortom.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť vlastniť luxusný apartmán v novom komplexe v meste Kotor, Risan. Kontaktujte nás ešte dnes pre viac informácií a prehliadku.

Podlažie
2
Počet podlaží
3
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
48 m2
Úžitková plocha
47 m2
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00