Dom s potenciálom, len 8 km od mora, najvyššia cena, obec kúsok od Kavarny

Kavarna, Bulharsko – ID 14656
28,900 €
Plocha 700 m2
Dispozícia atypický
More 8 000 m
Poplatok za služby 1 € za rok
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame vám rodinný dom s pozemkom o rozlohe 700 m² v obci Zahari Stoyanovo v okrese Sabla. Dom má zastavanú plochu 50 m² a je vhodný na trvalé bývanie alebo rekreačné využitie. Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej a dobre organizovanej obci s výbornou dostupnosťou a pekným okolím.

Hlavné parametre nehnuteľnosti:

Celková zastavaná plocha domu: 50 m².

Pozemok: 700 m².

Dispozícia: dve priestranné izby a komora, plus samostatná prístavba vhodná na vybudovanie letnej kuchyne.

Stav: Dom si vyžaduje čiastočnú rekonštrukciu, ale základná infraštruktúra (elektrina a voda) je zavedená. Strecha je vo veľmi dobrom stave.

Pozemok: dobre udržiavaný dvor.

Lokalita: Dom sa nachádza len 20 metrov od hlavnej cesty a má samostatný vchod. Celý pozemok je oplotený a poskytuje súkromie a bezpečnosť.

O lokalite Zahari Stoyanovo: Obec Zahari Stoyanovo je tichá a dobre organizovaná. Nachádza sa len 8 km od krásnej širokej pláže, čo z tejto oblasti robí ideálne miesto na pokojné bývanie alebo letnú dovolenku. V obci sa nachádza základná občianska vybavenosť vrátane malého obchodu s potravinami. Do obce vedie novopoložená asfaltová cesta, ktorá zabezpečuje výbornú dostupnosť.

O obci Kavarna

Kavarna je významné prístavné mesto v severnej časti bulharského pobrežia Čierneho mora s približne 12 000 obyvateľmi. Je známe ako "hlavné mesto rocku v Bulharsku", pretože sa tu každé leto konajú koncerty svetoznámych rockových skupín. Mesto má bohatú históriu, ktorá siaha až do 5.-6. storočia, čo dokumentujú početné archeologické nálezy.

Kavarna sa môže pochváliť kompletnou občianskou vybavenosťou vrátane obchodov, reštaurácií, škôl, škôlok, kaviarní a nemocníc. V okolí mesta sa nachádzajú malebné pláže a útesy, z ktorých sa naskytá úchvatný výhľad na Čierne more. Kavarna je tiež ideálnym východiskovým bodom na návštevu atraktívnych turistických miest, ako sú mys Kaliakra, Tyulenovo, Balčik, Rusalka, Šabla a Topola.

Prečo investovať s MY PROPERTY BY THE SEA?

Naša spoločnosť MOJE NEHNUTEĽNOSTI PRI MORI sa špecializuje na predaj a správu nehnuteľností v Bulharsku, najmä v atraktívnych prímorských lokalitách, ako sú Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalšie. Ponúkame kompletný servis od A po Z vrátane právneho poradenstva, pomoci pri kúpe, prenájme a správe nehnuteľností a popredajných služieb.

S nami si môžete byť istí, že sa postaráme o všetky formality spojené s kúpou vašej nehnuteľnosti a budeme vás podporovať počas celého investičného procesu. Naša spolupráca sa nekončí kúpou, ale pokračuje dlhodobým vzťahom založeným na dôvere a spokojnosti našich klientov.

Prečo kúpiť nehnuteľnosť v oblasti Kavarna?

Kavarna a jej okolie sú obľúbenou destináciou na pokojné bývanie a dovolenkové pobyty. Táto oblasť sa môže pochváliť krásnymi plážami, romantickými útesmi a čistými prírodnými prameňmi, ktoré sú ideálne na zdravý životný štýl a relaxáciu. Vďaka vysokému dopytu po nehnuteľnostiach v tejto oblasti je investovanie do nehnuteľností v Kavarne veľmi výhodné a ponúka dlhodobý potenciál zhodnotenia.

Ak hľadáte dom v pokojnej lokalite s veľkým potenciálom a možnosťou prispôsobiť si ho podľa svojich predstáv, kontaktujte nás pre viac informácií a dohodnutie obhliadky. Radi vám pomôžeme nájsť ideálnu nehnuteľnosť pre vás a vašu rodinu alebo na investičné účely!

Počet podlaží
1
Dispozícia
atypický
Plocha
700 m2
Pozemok
700 m2
Úžitková plocha
50 m2
Zastavaná plocha
52 m2
Parkovanie
Áno
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00