Chateau Aheloy 1, Aheloy, Bulharsko

Aheloy, Bulharsko – ID 12981
V tomto komplexe zostávajú 4 jednotky

Predstavujeme vám apartmány rôznych veľkostí, ktoré sa nachádzajú v súkromnom komplexe Chateau Aheloy 1 v bulharskom meste Aheloy.

Komplex Chateau Aheloy 1, v ktorom sa apartmány nachádzajú, je vzdialený len 500 metrov od pláže. Svojim hosťom ponúka veľký, vhodne riešený bazén s oddeleným malým bazénom pre deti, obklopený zeleňou a kvetinovými záhonmi, relaxačné zóny, gril, dve detské ihriská, reštauráciu s bulharskou a európskou kuchyňou s výhľadom na more a letnou záhradou, obchod s potravinami, fitnes, bar pri bazéne, parkovisko, 24-hodinovú bezpečnostnú službu.

Pri výstavbe komplexu boli použité najnovšie technológie a kvalitné stavebné materiály. Vzdialenosť od centra mesta, kde sa nachádzajú romantické reštaurácie, obchody a trhy, je len 5 minút chôdze.

V MOJE REAL ESTATE U MORE vám ponúkame bezkonkurenčnú ponuku kvalitných a overených nehnuteľností. Pomôžeme vám investovať do správnej nehnuteľnosti podľa vašich požiadaviek, aby vaše peniaze nestratili na hodnote. Sme bulharská spoločnosť a v Bulharsku pôsobíme celoročne. Naša spoločnosť vám môže poskytnúť služby v oblasti kúpy, prenájmu a celkovej správy a popredajných služieb nehnuteľností na bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a ďalších.

Postaráme sa o správu nehnuteľností od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých aspektoch.

Kúpou náš vzťah nekončí, ale iba začína.

Tím MNM

Prímorské letovisko Aheloy je známe svojou pokojnou atmosférou, zelenými parkami, záhradami a vinicami. Nachádza sa len 5 minút jazdy autom od starobylého mesta Nesebar a top letoviska na Balkáne - Slnečného pobrežia. Aheloy má priame spojenie s Burgasom (29 km) a na letisko sa dostanete pravidelnými autobusovými linkami a minibusmi. Pomorie, ktoré je vzdialené 9 km, je jedným z najlepších miest pre kúpeľnú turistiku vďaka liečivému bahnu získavanému zo slaného jazera. Pomorijský záliv je obľúbenou destináciou pre milovníkov plachtenia, jachtingu a rybolovu.

Jednotky v komplexe

Apartmán s 1 spálňou v komplexe Chateau Aheloy, Aheloy
žiadaný komplex žiadaná lokalita výhodná cena
53 m2
1+kk
2/5
751 m
40,000 €
Šipka vpravo
Priestranný apartmán s 1 spálňou v komplexe Chateau Aheloy, Aheloy
žiadaný komplex žiadaná lokalita výhodná cena Zľava
52 m2
1+kk
4/5
751 m
41,000 € 42,400 €
Šipka vpravo
1 izbový byt v super komplexe, prvá línia, priestranná terasa, Aheloy
žiadaný komplex žiadaná lokalita výhodná cena
50 m2
1+kk
1/6
500 m
36,000 €
Šipka vpravo
Výhľad na more
Áno
Bazén
Bazén
Recepcia
Recepcia
Reštaurácia
Reštaurácia
Ochrana
Ochrana
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň
Obchod
580 m
Lekár
2 km
Kaviareň
270 m
Reštaurácia
250 m
Bar
250 m
Škola/škôlka
630 m

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00